Smink & Makeup

Lush krémes szemhéjfesték teszt - csak tudatosan

2013. március 04. Katushka

Pár helyen már láttam képeket erről a termékről, de eddig nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mit is tud. Eddig a Lush-t úgy ismerhettük, hogy serényen gyártja a szappanokat és hajra valókat, de pár hónapja már sminkekkel is operálnak. Több típusa is van ezeknek a sminkeknek, van köztük tus, ajakszínező és krémes szemhéjfesték is. Ezek a termékek jórészt természetes alapanyagokat tartalmaznak. Most ezek közül egyet próbáltam ki, ami frappánsan az Intuitiv nevet kapta. Ezeknek a termékeknek az elnevezése a színhangulattanból ered. Tehát aki ezt a színt használja, az vélhetően tudatos és bízik saját ösztöneiben. Majd meglátjuk :) mindenesetre izgalmas a színe, nem mindennapi, de mégis hordható.

Lush_intuitive_krémes szemhéjfesték.jpg

Egészen kivételes, amikor a kampányfotó színe megegyezik a valósággal. A festék egy jól zárható üvegcsében van, csavarós kupakkal. Kívülről olyan, mintha pipettás lenne, de a látszat csal. Letekerés után egy kis szájfényre hasonlító aplikátorral találkozunk. Ezzel lehet felvinni a festéket. Nem mondanám, hogy ez az az aplikátor, amivel a legjobban lehet dolgozni, de arra épp elég, hogy felhordjuk a festéket.

Lush_intuitive_krémes szemhéjfesték_2.JPGFelvitel után már szükséges vagy egy satírozó ecset vagy az ujjunk, hogy szépen, egyenletesen eloszlassuk a színt. Közepesen gyorsan szárad, ami jó is és nem is. Mivel nem szárad azonnal, ezért ha felvitel után egyből satírozni kezdjük akkor könnyen fakul a szín. Viszont ha várunk nagyjából 10-15 mp-et, akkor már jobban lehet vele dolgozni. A lényeg hogy picit megszáradjon, megtapadjon a festék. Az éleket még így is szépen el lehet satírozni.

Lush_intuitive_krémes szemhéjfesték_1.jpgMindenképp használjunk alá szemhéjbázist, mert így biztosan tartós lesz a szín. Nagyjából bármilyen állagú szemhéjfestékkel lehet kombinálni ezt a festéket. Használható az alsó szempilla vonalában is, de nem ajánlom a vízvonalon. Nem bántotta a szemem, de egy ennyire krémes anyag könnyedén bekerül a szembe.

A termék árát én kicsit sokkalom, bár az is igaz, hogy sok anyag van benne, de szerintem azért az 5.490 forint egy picit sok. A minőségével nagyon elégedett vagyok, még ha a színe szokatlan is :)

Készítettem pár képet a használatáról, hogy ne csak swatch-ot lássatok belőle.

Lush_intuitive_krémes szemhéjfesték_4.jpgA terméket a Lush-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása