Smink & Makeup

Teszt: Le Crayon Levres 34 szájceruza és Chanel Rouge Allure 88 rúzs

2013. március 07. spacegirl

Készítettünk korábban egy videót arról a sminkről, amit Keira Knightley viselt az Anna Karenina premierjén. Sajnos ez a videó végül nem látott napvilágot, mert egyrészt a felvétel egy része hibás lett, másrészt mert bár igyekeztünk "félprofi" körülményeket teremteni, a minősége mégsem lett olyan, hogy nyugodt szívvel tudjuk mutatni nektek. Az eredeti sminket az egyik kedvenc gurum, Lisa Eldridge készítette Keira számára, és az ajkain a Le Crayon Levres szájceruza Natural (34) árnyalatát, illetve Chanel Rouge Allure rúzs Evanescente (88) árnyalatát használta. Láthatjátok, hogy egy nagyon természetes színű, finom hatású nude rúzsról van szó, amit egyébként azóta is előszeretettel használok. A szájceruzát bevallom, ritkábban, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül.

A szájceruza praktikus, kétvégű kiszerelésben érhető el, egyik végén természetesen a ceruzát találhatjuk, a másikon pedig egy ajakecsetet. A fekete ceruzát arany feliratok és márkajelzés díszíti, összességében szép, igényes darab, bár én az átlátszó, műanyag kupakokért - a praktikusságuk ellenére sem - vagyok oda.

chanel_le_crayon_levres_34.jpg

Chanel Le Crayon Levres szájceruza: Natural (34)

chanel_le_crayon_levres_34_nyitva.jpg

A ceruzának kellemes, közepesen puha textúrája van, könnyű vele dolgozni, akár a száj kontúrozásánál, akár az ajak színezésénél. A színe szinte megegyezik a szám színével, ami jó alapot ad egy olyan nude rúzs számára, mint a Rouge Allure 88-as árnyalata. Ha természetes színű szájceruzát kerestek a luxus kategóriában, ez tökéletes választás. (Az applikátor része sajnos nem alternatívája egy jó minűségű ajakecsetnek.)

A Rouge Allure csomagolása gyönyörű szerintem, a fekete fém kupak egy aranyszínű rúzst rejt. A rúzs úgy pattan elő, ha kissé benyomjuk az arany részt.

chanel_rouge_allure_88.jpg

Chanel Rouge Allure rúzs: Evanescente (88)

chanel_rouge_allure_88_felig_nyitva.jpg

chanel_rouge_allure_88_nyitva.jpg

Látható, hogy ezt a teljesen természetes hatású árnyalatot nyomott Chanel felirat díszíti. Nagyon igényes, szép darab, már csak a csomagolásával is belopta magát a szívembe. A textúrája puha és krémes, könnyen, egyenletesen eloszlatható az ajkakon. A hatása természetes, finom, szofisztikált. Ha olyan rúzst kerestek, amely egy erősebb szemsminkhez való, akkor ez tökéletes választás, éppen csak némi színt és selymes fényt ad. Kényelmes, kellemes viselet, nem szárítja az ajkakat. Ennek megfelelően a kopása is észrevétlen. Nekem ez az abszolút kedvenc nude rúzsom.

chanel_rouge_allure_88_szaj.jpg

Nektek melyik a kedvenc nude rúzsotok?

A terméket a Dovextől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása