Smink & Makeup

Új kollekció az Estee Laudertől tavaszra

2013. március 18. Katushka

"A szexis, de egyúttal romantikus nő számára terveztem ezt a kollekciót. A Pretty Naughty alapvetően pasztell-színekből áll ugyan, de csintalan is a maga finom, diszkrét módján.”

Tom Pecheux, kreatív sminkigazgató, Estée Lauder

Ilyen bevezető után talán már nem is kell túl sokat fecsegni a kollekcióról. Az Estée Lauder 2013-as limitált trendkollekciója, a csalókán érzéki, optimista hangulatú Pure Color Pretty Naughty egy szokatlan csavarral teszi fiatalosan modernné a pasztell-színek világát: az elbűvölő angolkertek ihlette finom árnyalatokkal elkészített sminkbe a drámai hatású, sötét pigmentek csempésznek némi iróniát. A fiatalos, lázadó Estee Lauder Pure Color Pretty Naughty feloldja a romantikus kifinomultság és a játékos szexiség közti ellentmondást. Drámai kontrasztot alkotnak a szemhéjra felvitt lágy színek és a kontúrok sötét pigmentjei. Az enyhén ragyogó orcák természetes, ártatlan hatást keltenek. Az ajkak selyemfényű, lágy színekben, a körmök az ibolyaszín újszerű árnyalataiban pompáznak. A selymesen ragyogó bőrre felvitt lágy színek ellenállhatatlanul nőies, egyszerre ártatlan és érzéki, játékos hatást nyújtanak.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection-Promo.jpg

Pure Color Five Color EyeShadow Palette Pretty Naughty - Szemhéjpúder paletta

A pasztell-színek játékos palettája, melynek középpontját a huncut, csillogó szénfekete alkotja. A halványrózsaszín szín kiemeli az ártatlan szemet, a semleges tópszín és a lágy ibolyaszín érzéki mélységről gondoskodik. A vízkék fakó színt visz a szemhéjra, a szénfekete csábítóan kontúrozza a szemet.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Five-Color-EyeShadow-Palette-Pretty-Naughty.jpg

Ára: 14 300 Ft

Pure Color Illuminating Powder Gelée Tease - Pirosító

Kifinomult fénnyel teszi hangsúlyossá az orcákat. A csiszolt gyémánt formájára nyomott, selymesen sima és ragyogó zselés festék az orcák kiemelésére, pirosítására, és lágy kontúrozására egyaránt alkalmas. A folyékony, por-, és zselés állagot egyesítő “tribrid” rendszer forradalmi összetétele lágy, visszafogott fényt visz a bőrre, a pigmentek és gyöngyök egyedülálló szuszpenziója a bőr felett lebegve nyújt prizmatikus, fényvisszaverő hatást, és láttatja tökéletesen simának és csábítóan ragyogónak a bőrt.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Illuminating-Powder-Gel-Blush-Tease.jpg

Ára: 12 500 Ft

Pure Color Sheer Matte Lipstick - Rúzs

Az új Pure Color Sheer Matte Lipstick négy ragyogó, kifinomult, és huncut színben mutatkozik be. A könnyű, krémesen matt összetétel lágy, selyemfényű színnel fedi és puhává teszi az ajkakat. A szokásosnál vékonyabb kiszerelésű modern festék gyümölcs kivonatai már a felvitelkor hidratáló hatást fejtenek ki, míg a fényt előnyösen visszaverő gyöngyök enyhe, selyemfényű, ugyanakkor stabil színről gondoskodnak. A gazdagon pigmentált rúzsok színskálája a halvány rózsaszíntől az élénk korall vörösig terjed.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pure-Color-Sheer-Matte-Lipstick.jpg

Ára: 8 300 Ft

Pure Color Nail Lacquer Insatiable - Körömlakkok

A lágyan festett szemeket és selymes ajkakat szokatlan színűre festett körmök egészítik ki. A Pure Color Nail Lacquer Insatiable visszafogott ibolyaszíne lázadó természetről árulkodik.

Estee-Lauder-Spring-2013-Pretty-Naughty-Collection-Products_3.jpg

Ára: 6 100 Ft

A kollekció már kapható az Estee Lauder szaküzletekben!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása