Smink & Makeup

Megújult az Estee Lauder ikonikus illata, a Pleasures

2013. március 21. Katushka

Egy kicsi sarkítással, amióta az eszemet tudom, az anyukámnak mindig is volt ilyen illata, számomra többek között emiatt is ikonikus darab. Nagyon-nagyon szeretem, mert tiszta és nagyon kellemes illata van.

PleasuresEauFraiche.jpgAz 1995-ben megjelentetett, légies és felemelő Pleasures Eau de Parfum több szempontból is divatot teremtett. Univerzális üzenetével világszerte boldogan azonosultak a nők: szánjon időt az élet egyszerű örömeinek élvezetére, adja át magát a természetben töltött gondtalan pillanatoknak! Az üzenet az évek során mit sem vesztett aktualitásából. Az új pleasures Eau Fraîche-t, egy lüktető, mégis harmatos virágillatot, mely korszerűen értelmezi újra az élet egyszerű örömeinek élvezetét. A fátyolos, ragyogó pleasures Eau Fraîche az eredeti pleasures Eau de Parfum légies frissességére fekteti a hangsúlyt. A pleasures Eau Fraîche megváltozott arányban tartalmazza a pleasures Eau de Parfum összetevőit.

Az eredeti eau de parfum lényegét megragadó, de azt légiesebben megjelenítő pleasures Eau Fraîche játékos és lenyűgöző design-nal tiszteleg az eredeti illat üvege előtt. Fényes rózsaszín kupakját élénkzöld színfolt díszíti. A halványrózsaszín folyadék és a kartondoboz feltűnő, rózsaszín és zöld négyzetekből álló mintája egyaránt az illat fiatalos lüktetését idézi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása