Smink & Makeup

Új hidratálók a Garnier-től: Moisture Match arckrémek

2013. március 24. spacegirl

garnier_moisture_match.jpg

Bármilyen legyen is a bőrtípusunk, hidratálásra szüksége van. A Garnier most egy olyan termékcsaláddal jelentkezett, amelyben mindenki megtalálhatja a bőrtípusához illő krémet. A Moisture Match arckrémek ennek megfelelően négy változatban érkeztek, amit négy teljesen különböző textúra, összetétel és szín testesít meg. A Garnier Növényi Elixír tápanyagok olyan keveréke, mely a bőrtípus igényeinek megfelelően hidratálja az arcbőrt. A természetes hatóanyagok tisztaságát és minőségét megőrző, egyedi eljárással készülnek, amikor csak lehetséges. Ezeket a krémeket nappali és esti használatra egyaránt ajánlja a Garnier. A praktikus kis tubusokat akár magunkkal is vihetjük nap mint nap.

A termékcsalád tagjai:

Fakó és fáradt bőrre (narancssárga) - ragyogást fokozó, gyorsan beszívódó és olajmentes frissítő arcgél

Citrus kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Serkentő hatású citrus kivonattal és tükröződő gyöngyökkel gazdagítva, hogy fokozza a ragyogást a friss és egészségesnek látszó arcbőrért.

Száraz és nagyon száraz bőrre (rózsaszín) - gyorsan beszívódó, nem zsíros, gazdagon tápláló arckrém

Kamélia olajjal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Kamélia olajjal gazdagítva, azonnal táplálja és nyugtatja arcbőrödet, hogy napról napra érezd a regenerálódását.

Normál és száraz bőrre (kék) - gyorsan beszívódó, bőrlágyító könnyű krém

Kék lótusz kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Lágyító tulajdonságairól ismert Kék Lótusz kivonattal gazdagítva, védi és segít puhítani arcbőrödet az azonnali friss érzetért. 

Vegyes és zsíros bőrre (zöld) - gyorsan beszívódó, olajmentes, mattító frissítő arckrém

Zöld tea kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Méregtelenítő hatásáról ismert zöld tea kivonattal gazdagítva, segít mattítani és egységesíteni az arcbőrt az egész napon át tartó friss hatásért.

A Garnier Moisutre Match hidratálók 50 ml-es kiszerelésben érhetők el, ajánlott fogyasztói áruk 1.899 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása