Smink & Makeup

Választás száraz, igénybevett, fakó hajra

2013. március 26. Katushka

A Douglasban már évek óta mennek a saját márkás termékek. Ilyenek például a sminkek és a körömlakkok. Már a hajápolásra is nagy hangsúlyt fektetnek, mert tudják, hogy ez is elengedhetetlen része a szépségápolásnak. Olyan termékcsaládot hoztak létre, ez egyébként a Douglas Hair nevet kapta, ami nagyon magas minőséget ígér válogatott, koncentrált, természetes hatóanyagokkal, középkategóriás áron. Nekem még nem volt eddig lehetőségem kipróbálni ezeket a termékeket, de ami késik nem múlik, addig is nézzétek meg, hogy milyen lehetőségek közül lehet választani, ha betérünk egy Douglas üzletbe.

Douglas_Hair_1.jpg

Ultimate Shine termékcsalád

Ezeknél a termékeknél olyan  forradalmian új, kétfázisú technológiát alkalmaztak, melynek során az első fázisban a termék kondicionál és hidratál, a második fázis pedig gondoskodik a haj erősítéséről. Az ideális választás száraz, igénybe vett, fakó hajra. A mangókivonat, a keratin, a B5-vitamin gondoskodnak róla, hogy a haj puhává, csillogóvá, ápolttá, rugalmassá váljon.

12DHA_UltimateShine_.jpg

Ultimate Shine sampon - Csillogást adó sampon

Gyengéd tisztítás és ápolás. Hidratálja és regenerálja a száraz és sérült hajat. Finom illata különleges élménnyé varázsolja a hajápolást.

10DHA_UltimateShine_Shampoo_707740.jpgÁra: 2.490 Ft - 250 ml

Ultimate Shine kondícionáló - Csillogást adó kondicionáló

Gyengéden kondicionál és hidratál, a hajat könnyen fésülhetővé teszi. Mangókivonatot, kreatint és B5 provitamint tartalmaz.

11DHA_UltimateShine_Conditioner_707743.jpg

Ára: 2.490 Ft - 250 ml

Ultimate Shine Care Spray - Csillogást adó spray

Azonnali ragyogás és puha haj a 2 fázisú, öblítést nem igénylő kondicionáló spray segítségével. Mangókivonatot, kreatint és B5 provitamint tartalmaz.

12DHA_UltimateShine_Carespray_707744.jpgÁra: 2.490 Ft - 200 ml

Ultimate Shine Repair Mask - Csillogást adó regeneráló balzsam

Intenzív ápolás és regenerálás az erősen károsodott és szárazabb haj számára. Mangókivonatot, kreatint és B5 provitamint tartalmaz.

9DHA_UltimateShine_RepairMask_707754.jpgÁra: 2.490 Ft - 150 ml

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása