Smink & Makeup

Alakformálás 4. rész - Zsírbontó kezelés végeredmény

2013. március 31. Katushka

2,5-3 hónapja tart nálam az "életmód váltás". Ez alatt igyekeztem az étkezésemre odafigyelni, a bőséges folyadékfogyasztásra, ami jobbára víz, de hogy kicsit felturbózzam ezeknek a hatását, elkezdtem olyan kezelésekre járni, ami igaz, nem fogyaszt, viszont esztétikailag csökkent a kerületemen, itt-ott. Megfogadtam, hogy a lehető legnagyobb őszinteséggel fogom leírni ezeknek a kezeléseknek a hatásait. Nem fogok köntörfalazni.

00005013.jpg

Nos, eddig a haskezelésemről volt két poszt. Az elsőben a kezelés menetéről számoltam be, a másodikban pedig egy részeredményről, vagyis hogy egy 6 alkalmas kezeléssorozat után nagyjából mire lehet számítani. Ezt persze egyéne válogatja, lehet olyan is, akinek nálam még jobbak lesznek az eredményei, lehet hogy kevésbé, de az biztos, hogy van hatása és az is biztos, hogy ez a hatás pozitív lesz.

no-dieta-fogyokura-meroszalag-centi-625-d000281691d4e3c3bc173.jpg

Tehát én lenyomtam egy 12 alkalmas sorozatot, aminek során a hasamat és a derekamat kezelték. Ahogy a részeredményeknél is írtam, alkalmanként szinte mindig lement 2 centi, ezekből 1-1 centit meg is tudtam tartani. Az utolsó alkalom után összesen 11 centivel lett kevesebb a derékbőségem, ami szerintem nagyon sok és nagyon szép eredmény. Ami ebben a legjobb, hogy az utolsó kezelés két hete volt és azóta nem is jött vissza belőle semmi, de persze nem ebéd után kell méreckedni :).

Mivel a kezelés egyáltalán nem fájt, sőt, mondhatni pihentető volt minden ott töltött óra, komolyan fontolgatom, hogy a hátam oldalsó részét is megkezeltetem, mert ez a "husi" rész az számomra, ami elég nehezen ledolgozható, habár a fogyókúra során ennek az átmérője is csökkent már :)

Mindenkinek ajánlom az ilyen és ehhez hasonló kezeléseket, csak legyetek nagyon körültekintőek, mert nagyon sok gagyi kezelés van vagyonokért. Járjatok utána, hogy milyen gépeket használnak és hogy azok milyen frekvencián dolgoznak. Amire én jártam a Crystal & Spirit studióba, az egyik ultrahangos fej 40 000 Hertzen dolgozott, ami mondhatni nem kevés. Meg is lett az eredménye. :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása