Smink & Makeup

Teszt: Lily Lolo Intense Crush természetes ajakrúzs

2013. április 03. spacegirl

Ha máshonnan nem, az ásványi alapozó és szemfesték tesztünkből már ismerhetitek a Lily Lolót, amely egy ásványi kozmetikumokat gyártó angol márka. Most egy rúzst próbáltam ki tőlük, az Intense Crush-t, amely egy korallos, barackos árnyalat.

lily_lolo_intense_crush.jpg

A hivatalos leírása szerint ez egy természetes ajakrúzs a gyönyörű és hidratált ajkakért, tápláló E-vitaminnal, viasszal és organikus jojoba olajjal. Ragyogást biztosít, miközben természetes antioxidánsokkal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal védi az ajkakat. Gyengéd, krémes felvitelt ígér és nem tartalmaz illatanyagot.

A Lily Lolo rúzsok kívül ezüstös szürke műanyag, belül fém csomagolásban érkeznek, monogramos díszítéssel. Ahogyan a többi Lily Lolo termék, ez a rúzs is egyszerű, de igényes csomagolást kapott.

A textúrája puha és krémes, az illata enyhe, rúzsos. A szín maga nagyon szép, de - amint a fenti képen láthatjátok - sajnos az ajkaimon nem ad teljesen egységes fedést, ami viszont szerencsére csak egészen közelről látszik. Akkor mutat igazán jól, ha szuperhidratáltak az ajkaink, viszont ha ez nem így van, hajlamos "ráülni" és kiemelni a szárazságokat. Ez az árnyalat egyébként nagyon jól viselhető a mindennapokban, illetve egy sötétebb szemsmink kiegészítéseként is.

lily_lolo_intense_crush_arc.jpg

Kényelmes viselet, nem szárítja az ajkakat. 2-3 órán át a helyén marad, a kopása egyenletes.

Az ára 3.630 Ft, ami a drágább drogériás rúzsokkal esik egy kategóriába. Ha fontos nektek a természetes összetétel és kifejezetten hidratáló rúzst kerestek nagyon jól hordható színekben, akkor a Lily Lolo ideális választás.

A termékeket az E-makeup-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása