Smink & Makeup

Neu Lash szempillanövesztő szérum teszt – 2. rész

2013. április 17. blondiegirl

A szépen ívelt, hosszú szempilla elsősorban genetikai adottság, de nem mindegy az sem, hogy miként bánunk azzal, amit kaptunk. A szálakon mechanikai sérülést okozhatunk szempillagöndörítővel, műszempillával, ragasztókkal, sminklemosóval, rossz szempillaspirállal… ezek mind gyengíthetik a pillákat. Szerencsére azoknak sem kell már lemondaniuk a csábító tekintetről, akik hozzám hasonlóan rövid, ritka és gyenge szempillával születettek, és nem nagy barátai a műszempilláknak.

Eddig nem használtam semmiféle ápoló kozmetikumot, mert nem hittem benne, hogy ezek lényeges változást tudnak produkálni. Februárban elkezdtem használni a Neu Lash szempilla növesztő és dúsító szérumot és ez gyökeresen megváltoztatta a véleményemet. Sokáig kételkedtem benne, elhihetitek. Még egy hónap után is "csak" erősebb és dúsabb volt, hosszabb nem. Végül úgy 6 hét után kezdte mondogatni a férjem, hogy szerinte nőttek a szempilláim, és lassanként én is egyre biztosabban nézegettem a tükörben, hogy oldalt már összeérnek az alsók és a felsők. Sőt, lent is több lett, mint eredetileg volt.

szempilla_final_001_1.jpg

szempilla_final_002.jpg

Engem meggyőzött az eredmény, nézzük meg kicsit közelebbről, miről is van szó:

neulash3_2.jpgNeu Lash szempillanövesztő szérum

A termék azáltal fejti ki jótékony hatását, hogy tartalmazza azokat a vitaminokat, proteineket és más anyagokat, mint pl. tökmagot, melyek védelmet nyújtanak a töredezés ellen, fényessé és rugalmassá varázsolva a pillákat. A dobozban van egy bő tájékoztató az összetevőkről (mindegyik alkotóelemhez odaírták, hogy az mire jó), a használatról, teszt eredményekről, díjakról, sőt még egy „GYIK”-rovatot is találunk. Nekem megnyugtató volt, hogy egy szemészek által is tesztelt terméket tartok a kezemben, mely parfümmentes, parabénmentes és végül, de nem utolsó sorban: „előállítása mindennemű bántalmazást mellőz”.

Hogyan kell használni?

Talán mondani sem kell, hogy csak megtisztított, száraz szemre vigyük fel a szérumot, közvetlenül a szempillák tövét kell áthúzni az ecsettel. Naponta egyszer érdemes ismételni, lehetőleg este. Többszöri használattól nem lesz gyorsabb a hatás, átlagosan 4-6 hét múlva látszik a változás. Bár bőrgyógyászatilag - és amint fent írtam szemészek által is - tesztelt, ha szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni, nem oda való. Esetleges irritáció esetén is hasonlóan kell eljárni! Várandósság, szoptatás vagy bármiféle szemprobléma esetén vagy beszéljetek az orvosotokkal, vagy inkább ezen helyzetekben ne használjátok!

neulash2.jpgKözvetlenül a szempillák tövét kell áthúzni

20130416-001spirallal.jpgElőtte (spirállal)

szempilla_final_003.jpgUtána (spirállal) - különösen az alsó pillákon láthatjátok a drasztikus a változást

A szérumot Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mestertől szerezhetitek be a Beauty online webshopban, mi is tőle kaptuk tesztelésre. Az ára igen borsos, de tényleg nőnek és erősödnek tőle a szempillák, aki megengedheti magának, annak ajánlom kipróbálásra!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása