Smink & Makeup

Ékszerötletek anyák napjára

2013. április 27. Katushka

Amikor először láttam ezeket a Coeur De Lion ékszereket, akkor az a gondolat futott át a fejemen, hogy na, én ilyet biztosan nem fogok hordani. Aztán amikor másodszor és harmadszor az utamba sodródtak, kikristályosodott, hogy valószínűleg ezek az ékszerek nem is az én korcsoportomnak szólnak, sokkal inkább a 35-40+-os hölgyeknek, pl. anyukámnak :) De persze tisztelet a kivételnek. Amit először olvastam a márkáról, az nagyon szimpatikus volt. Egy kis háttérinfó, hogy a tervezői csapat több mint 20 éve következetesen minimalista grafikai formákat párosít prémium anyagokkal és szokatlan színkombinációkkal. Ez a képeken is jól látszik.

A Coeur De Lion ékszerek azt demonstrálják, hogy az élénk színek és a visszafogottság nem zárják ki egymást. Vagy ahogy Carola Eckrodt (vezető tervező) mondaná: „Az önuralom talán a legjobb módja annak, hogy kiemelkedjünk a tömegből.”  Ezeket az ékszereket egytől egyig kézzel készítik a cég stuttgarti műtermeiben.

Coeur De Lion ékszerek.jpg

Coeur De Lion ékszerek 1 (3).jpg

Coeur De Lion ékszerek 1.jpgCoeur De Lion ékszerek 1 (5).jpg

Coeur De Lion ékszerek 1 (4).jpg

Coeur De Lion ékszerek 1 (6).jpg

Az anyák napja nagyon nem a drága ajándékokról szól, sokkal inkább a szeretetről és a háláról, de ha valaki mégis szeretné valami értékesebb szépséggel meglepni az édesanyját, akkor például ez egy jó választás lehet. Hozzáteszem, nem csak ezen az egy napon kell nagy becsben tartani az anyukánkat és nagymamáinkat, hanem az év minden napján! Ezt sosem szabad elfelejteni!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása