Smink & Makeup

Ombre hajfestés otthon: L'Oreal Paris Preference Wild Ombre

2013. április 30. spacegirl

loreal_preference_wild_ombres.jpg

Az utóbbi években a színátmenetes, azaz ombre haj a kifutók és sztárok világából átlépett a hétköznapokba és egyre többen választják ezt a megoldást. A hatás egészen sokféle lehet attól függően, hogy a legsötétebb és legvilágosabb részek között mekkora az eltérés. Nekem személy szerint az enyhébb, finomabb átmenetek tetszenek, a nagy különbségek inkább egy nem túl szép lenövésnek látszanak.

A L'Oreal Paris most az otthoni hajfestésbe is elhozta ezt a trendet. A Preference Ombre-val mi határozhatjuk meg, hogy mennyire szeretnénk kivilágosítani a haj alsó részét. Ha 30 percig hagyjuk rajta a festéket, akkor finomabb, napszívta hatást érhetünk el, ha 40 percig hagyjuk hatni, akkor viszont erőteljesebb világosítást érhetünk el.

A L'Oreal Paris Preference Wild Ombre három, hajszínhez illeszkedő színárnyalatot kínál:

  • Világosbarna - sötétbarna hajra
  • Sötétszőke - középbarna hajra
  • Szőke - sötétszőke hajra

loreal_ombre_keszen.jpg

Napszívta hatású ombre

Preference Wild Ombre hajfesték használata a három komponens összekeverésével indul. A formula ún. Hi-Shine komplexet tartalmaz, amely az ígéretek szerint káprázatos fényt ad a hajnak. A csomag tartalmaz egy speciális kefét is a könnyű felvitel és a professzionális eredmény érdekében.

loreal_preference_wild_ombres_hajfestek.jpg

loreal_preference_wild_ombres_hajfestek_nyitva.jpg

Cristophe Robin, a L’Oreal Paris hajszín szakértője szerint ezzel a termékkel nagyon egyszerű a festés és lehetetlen elrontani. Azt javasolja, hogy a tökéletes eredményért az ombre hajfestéket rövidebb hajnál a fül, hosszabb hajnál az áll vonalában kezdjük el alkalmazni.

loreal_ombre_festes2.JPG

loreal_ombre_festes1.JPG

A L'Oreal eseményein már csak azért is szeretek részt venni, mert mindig megadják a módját. Ezúttal az új ombre hajfesték bemutatásához kapcsolódóan meghívták a Je Suis Belle tervezőpárosból Kiss Tibort, aki a leopárd minta történetéről mesélt.

kiss_tibor_je_suis_belle-2.jpg

Először nem nagyon értettük az összefüggést, de azután kiderült, hogy éppen úgy érkezett meg most az ombre hajfestés a hétköznapokba, ahogyan az eredetileg hatalmat, kiváltságot és luxust megtestesítő leopárd minta is kilépett az arisztokrácia világából a földi halandókéba (arról már nem is beszélve, hogy az ombre is pont olyan vad és dögös, mint a leopárd minta). Ebből a szempontból is a XX. század hozott döntő változást, Dior volt az első, aki a mindennapi viseletek közé emelte ezt a mintát. A következő fordulópontot Versace hozta a hetvenes években, akinél ez a minta szexualitással és nőiességgel töltődött fel. Ekkor jelentek meg és terjedtek el a leopárd nyomott minták a legkülönfélébb anyagokon. Valentinónál ez a minta elegáns és letisztult formában jelent meg, míg Dolce&Gabbanánál szexi és koncepciózus formában, intellektuális töltettel. Többek között Cavalli, Philip Lim és Jeremy Scott is előszeretettel használja ezt a mintázatot a kollekcióiban.

Ti mit gondoltok az ombre trendről? Kipróbálnátok otthon?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása