Smink & Makeup

Utazz a kedvenc parfümöddel: Travalo

2013. május 01. spacegirl

Még a decemberi Pixiboxnak köszönhetően tettem szert a Travalóra, ami egy apró, feltölthető, szórófejjel ellátott palack, amiben magunkkal vihetjük a kedvenc parfümünket.

travalo_kollazs.jpg

Nem nagyon szeretek parfümös üvegeket magammal hurcolni, mert többnyire nagyok, ilyen-olyan díszítéseik vannak, rosszabb esetben még nehezek is. Arról már nem is beszélve, hogy ha esetleg leesnek, akkor simán össze is törhetnek. A repülőgépekre elvileg 100 ml-es folyadékot fel lehet vinni, de velem már előfordult, hogy dezodort ki kellett dobnom, ezért nem szívesen viszek magammal ilyesmit teljes kiszerelésben.

A Travalóval aztán biztosan nincs ilyen gond, kicsi, könnyű, bőven elfér bármilyen táskában. Ha valakit érdekelnek a pontos méretek, akkor a tartály 5 ml-es, 86 mm és mindössze 14 grammot nyom. Nemcsak utazáshoz ideális, hanem munkába, buliba, fesztiválra, edzésre, bárhová.

Úgy kell használni, hogy a parfümünkről levesszük a szórófejet és a cső végéhez illesztjük a Travalo töltőnyílását. Ezt követően néhány pumpálással feltöltjük a tartálykánkat.

2-step-instructions.png

Ez a mennyiség állítólag több, mint 65 fújásra elég, úgyhogy akár 1-2 hónapot is kihúzhatunk vele. A tartályon van egy ablak, így mindig láthatjuk, hogy mennyi van benne, szükséges-e újratölteni.

Szerintem nagyon praktikus kis darab, érdemes beszerezni! 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása