Smink & Makeup

JÁTÉK: Nyerj Softwave szemöldökformázó szettet!

2013. május 06. spacegirl

kor.jpg

Nagyon sokan olvastátok a szemöldökformázásról szóló írásunkat, köztetek Kata is, aki a posztban is mutatott Softwave márka gazdája. Kata jóvoltából most egy játékot indítunk, amiben Softwave szemöldökformázó szettet nyerhettek, amelynek része egy szuper szemöldökcsipesz hozzáillő kisollóval! A termékeket ti választhatjátok ki majd a Softwave oldaláról, így pontosan olyan lehet a nyereményetek, amilyet szeretnétek.

softwave_szemoldok_szettek.jpg

Az a jó hírünk van, hogy minél többen jelentkeztek, annál több szettet sorsolunk ki! 250 jelentkező esetén egyet, 500 esetén kettőt, 750 esetén hármat és így tovább.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

1. Lájkold Kata oldalát, a Softwave.hu-t a Facebookon!

2. Lájkold vagy oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél többen jelentkezzenek és így több szettet tudjunk sorsolni!

3. Az alábbi form segítségével iratkozz fel a heti hírlevelünkre! (Erről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha nem tetszik.)

softwave_csipeszek.jpg

Nem lesz egyszerű a választás :)

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. május 12. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagokat a Softwave postázza ki a szerencsés nyerteseknek. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2013. május 13-án, május 17-én éjfélig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Makeup Blog heti hírlevél listájára, amelyről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása