Smink & Makeup

Így használd a szempillagöndörítőt

2013. május 19. spacegirl

A szempillagöndörítő egy remek eszköz, mégis méltánytalanul keveset beszélünk róla. Pedig nagyon sokat tud dobni rajtunk, ugyanis a szempillák azonnal hosszabbnak, dúsabbnak látszanak, és gyönyörűen megnyitja a tekintetet. Én minden nap használok szempillagöndörítőt, és legalább annyira fontosnak tartom, mint a jó szempillaspirált.

Az alábbi képeken láthatjátok, hogy hogyan érdemes használni ezt az eszközt:

szempillagondorites.jpg

  1. A szempillagöndörítőt úgy vedd a kezedbe, mintha egy ollót fognál. Nyisd ki teljesen és fogd közre vele a felső pillákat egészen a tövüknél. Az ívnek értelemszerűen kifelé kell lennie, a képen látható kéz éppen valaki máson készül végrehajtani a műveletet :) Figyelj rá, hogy ne maradjanak ki szempillák.
  2. Óvatosan zárd a göndörítőt a pillákra lágy, nyomogató mozdulatokkal (ha folyamatosan vagy túl erősen csinálod, megtörhetnek a pillák).
  3. Fordítsd a göndörítőt kissé felfelé, hogy az eszköz íve a mélyítővonalhoz illeszkedjen. Óvatosan nyomogasd össze, néhány másodpercig egy helyben tartva, pislogás nélkül. A tövektől a végekig vidd végig a göndörítőt, azonos erősségű, apró nyomogató mozdulatokkal.
  4. Kész! (Ha esetleg nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor ismételd meg a műveletet.)

Ti szoktatok szempillagöndörítőt használni?

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása