Smink & Makeup

JÁTÉK: Nézd meg velünk premier előtt A föld utánt!

2013. május 27. spacegirl

AfterEarth_Hu_800px_ONLINEplakát.jpg

Ismét játékkal jelentkezünk, amiben premier előtt nézhetitek meg velünk Will Smith és fia új filmjét, A föld utánt!

A sztori:

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami.

Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül, akkor atalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ismeretlen fajokkal kell megküzdenie, és túl kell élnie azt az idegen lényt, aki az űrhajójuk pusztulásakor szabadult ki.

Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

Hogyan vehetsz részt?

A játékban azok vehetnek részt, akik feliratkoznak a Makeup Blog heti hírlevelére! (Ha már korábban feliratkoztál, és szeretnél részt venni a játékban, akkor is add meg itt az email címedet! A hírlevélről a későbbiekben egy kattintással le tudsz iratkozni, ha nem tetszik, a címedet más célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.)

Meddig tart a játék?

A játékra május 31-én éjfélig jelentkezhettek! A nyerteseket június 1-jén éjfélig értesítjük a játékban megadott email címen.

Mikor lesz a vetítés?

A vetítés június 5-én lesz az Arénában, 19 órai kezdettel.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása