Smink & Makeup

Hatékony fegyver a szemkörüli ráncok ellen - Advanced Night Repair Eye Serum Infusion

2013. június 03. Katushka

Az Estée Lauder, melynek filozófiája, hogy “Minden nő lehet gyönyörű,” tudja, hogy a szépség minden nő DNS-ébe van kódolva. A márka, mely az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex 2009-es bemutatása óta a bőrápolással kapcsolatos genetikai kutatás úttörőjének számít, máig őrzi a regeneráló bőrápolás területén kivívott vezető szerepét. A kozmetikai bőrregenerálás területén szerzett tapasztalataik alapján az Estée Lauder kutatói egy újabb kutatást végeztek a légszennyezés, elsősorban az ózon (O3) öregítő, és a bőr DNS-ére gyakorolt káros hatásairól.

Kutatásuk gyümölcse az új Advanced Night Repair Eye Serum Infusion, egy rendkívül hatékony, gyorsan felszívódó regeneráló szérum, mely új, könnyű és frissítő összetételben nyújtja az Advanced Night Repair minden jótéteményét az érzékeny szembőr számára. A hatékony szérumban alkalmazott korszerű regeneráló technológia az ózon okozta károsodás akár 100%-át közömbösíti nagy mennyiségű ózonnal való érintkezés után. Hatására drámaian enyhül az öregedés minden főbb jele: az apró ráncok, a püffedtség, a sötét karikák, a szárazság, és az egyenetlen bőrszín. A világszerte több mint 20 szabadalommal védett szérum intenzív hidratáló hatást fejt ki, és segít megőrizni a szemkörnyék bőrének ragyogását, selymességét, és kipihent látszatát.

ANR_Eye_Serum_Model_shot.jpg

A bőr a szem körül 40%-kal vékonyabb, mint az arc más pontjain, ezért különösen védtelen a környezet káros hatásaival szemben. Az Estée Lauder kutatói egy Eye Physiology Study elnevezésű kutatás során kimutatták, hogy a szemkörüli bőr ötször porózusabb is az arc bőrénél, ezért fogékonyabb az olyan káros környezeti hatásokra, mint a bőr vékony rétegeit átjáró ózon és légszennyezés. A bőrsejtek természetes DNS-károsodást regeneráló képességének erősítésére az ÚJ, gyorsan felszívódó, könnyű Advanced Night Repair Eye Serum Infusion három hatékony technológiát alkalmaz:

  • Szennyezés-ellenes technológia: a kapszulába zárt Alkyl Guanine Transferase-t (AGT-t) tartalmazó átfogó regeneráló technológia folyamatosan regenerálja a főbb káros környezeti hatások, beleértve az ózon, a légszennyezés, és az UV sugarak okozta károsodást a szemkörüli bőrön.
  • Exkluzív Chronolux™ technológia:a megfelelő időben hangolja össze a szemkörüli bőr regeneráló folyamatait. Ennek következtében idővel enyhülnek az öregedés elsőként a szemkörüli bőrön jelentkező jelei.
  • Megelőzés és hidratálás: a nagy koncentrációjú, nyugtató hatású ant-irritánsok, egy szabadalmaztatott antioxidáns keverék és a nagy mennyiségű, bizonyított hatású Hyaluron sav együttesen ideális környezetet teremt az érzékeny szemkörüli bőr természetes regenerálódása és védekezése számára, ezáltal enyhíti a szemkörnyék bőrének sötét karikáit, püffedtségét és szárazságát. 

ANR_Serum_and_Eye_Serum_ad_product_shot_expires_June_2013_.jpgAz Advanced Night Repair Eye Serum Infusion intenzív hidratáló hatású szérum, mely azonnal nedvességgel látja el, nyugtatja és felfrissíti a bőrt, ideális környezetet teremt a szemkörüli bőr regenerálódáshoz, és segít megőrizni a bőr fiatalságát és egészségét. Az egyedülálló, könnyű szérum elég hatékony ahhoz, hogy magában, egyedüli szemkörnyék ápolóként használjuk, de bármely más, további jótéteményeket nyújtó Estée Lauder szemkörnyék ápolóval együtt is használható.

Minden bőrtípus számára ajánlott. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szemészetileg vizsgált. Az Advanced Night Repair Eye Serum Infusion májustól kapható az Estée Lauder szaküzleteiben.

Javasolt fogyasztói ára: 15ml 17 200 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása