Smink & Makeup

Létezik tökéletes körömlakk! (x)

2013. június 06. makeupadmin

Szereted a magyar dolgokat? Válassz az OPI magyar árnyalatai közül!

opi_magyar.jpg

Mindannyian tudjuk, hogy megjelenésünk csak akkor lehet tökéletes, ha minden apró részletre figyelünk. Ha a ruhadarabok, a kiegészítők, a smink és a körömlakk is összehangban van. Ám a megfelelő színű körömlakk megtalálása bizony sokszor kihívás elé állítja az embert. Főleg, ha több színre vágyunk, mint amit a francia manikűr tud nyújtani.

opi1.jpg

Ilyenkor lépnek színre az OPI lakkok, melyek Magyarországon már 88 színben kaphatók! A színek mellett megbízhatóan magas minőséget is kínálnak, hiszen 30 éve folyamatosan fejlesztenek – magyar kollégákkal is együttműködve. Ennek eredményeképpen az OPI lakkok dúsan pigmentáltak az élénk és tartós szín érdekében, hosszantartóak, kopásállóak és töredezésmentesek. A szabadalmaztatott ProWide™ ecset pedig tökéletes festést biztosít.

opi2.jpg

Az OPI lakkok nemcsak különleges formuláikról és divatos színeikről, hanem ikonikus neveikről is közismertek. A legújabb kollekció, az Eurocentrale is ilyen különlegesség. A kollekció alkotóit – köztük a magyar származású művészeti vezetőt és alelnököt, Suzi Weiss-Fischmann – Közép-Kelet-Európa ihlette meg. A lakkok színei hűen tükrözik a régió hangulatát, épp úgy ötvözik a klasszikust a kortással, mint maguk az országok.

Próbáld ki te is a Suzi’s Hungary AGAIN!-t, a You’re Such a BudaPest-et és a My Paprika is Hotter than Yours!-t és legyél büszke viselője a hazánk által ihletett lakkoknak!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása