Smink & Makeup

Gyönyörű cipőhöz tökéletes láb: Veet CipőMánia & rekavago

2013. június 10. spacegirl

veet_cipomania6.JPG

A múlt héten volt szerencsém részt venni a Veet rendezvényén, ahol egy nagyon izgalmas együttműködést mutattak be Vágó Rékával. A szép láb két alapvető kelléke - a genetikán és a sporton túl persze - a tökéletes cipő és a szőrtelenítő, így ez a kollaboráció nagyon adja magát. Az összefogás eredménye a Veet CipőMánia projekt, amely egy olyan Facebook alkalmazás, amivel bárki kipróbálhatja, hogy milyen cipőtervezőnek lenni.

veet_cipomania.png

Ha ezzel az alkalmazással megtervezed az álomcipődet, és a közönségnek és Vágó Rékának is a legjobban tetszik, akkor Réka elkészíti neked.

veet_cipomania1.JPG

veet_cipomania10.JPG

veet_cipomania7.JPG

A rendezvényen mi is kipróbálhattuk a cipőkészítés "light" verzióját, ugyanis kaptunk szandálokat, amiket Réka segítségével kedvünkre díszíthettünk. Én mondjuk kicsit bealudtam a dolgot és a DIY-ben sem jeleskedem, de ez már az én bajom.

veet_cipomania_3b.JPG

veet_cipomania9.JPG

veet_cipomania8.JPG

veet_cipomania_kollazs.jpg

A Veet egyébként rendelkezik egy otthoni, elektromos gyantázó készlettel, az EasyWax-szal, amihez most már érzékeny bőrhöz való utántöltő is kapható. Azt ígérik, hogy a gyantázó már 2 mm hosszúságú szőrszálakon is hatékony és akár 4 héten át tartó simaságot biztosít. A speciálisan kifejlesztett formula használható lábon, hónaljon, bikinivonalon, valamint a karon is.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • EasyWax gyantázó készlet: 5.499 Ft
  • EasyWax láb&kar + bikini utántöltő duopack: 2.299 Ft
  • EasyWax láb&kar utántöltő érzékeny bőrűeknek: 2.299 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása