Smink & Makeup

Látványos kiegészítő nemcsak esküvőre

2013. július 01. Katushka

Bizony az! És ez nem más mint a 3D-s műszempilla. Az esküvőszervezés alatt ez volt az egyik legbiztosabb, vagyis hogy fogok 3D-s szempillákat rakatni, mert eszméletlen, hogy mennyire kiemeli és megdobja a smink összhatását. Egy ismerősöm ajánlotta Jenőfi Rékát, aki nemcsak sima szempillastylist, de tréner is, úgyhogy tuti volt, hogy biztos kezek között leszek. Itt hívnám fel mindenki figyelmét arra, hogy ha lehet, akkor csakis ajánlás alapján menjetek el ilyen szempillát csináltatni, mert rengeteg kontár van, a szemünk és a szempillánk pedig igen érzékeny részünk ahhoz, hogy elbarmolják. 

IMG_8456__1.jpg

Nem fogom megint leírni a folyamatot, mert ezt egyszer már megtettem. Erről részletesen itt olvashattok. A lényeg, hogy megint csodaszép pilláim lettek.

Szempilla.jpg

Azért is imádom őket, mert egyáltalán nem kell smink ahhoz, hogy úgy nézzünk ki, mintha ki lenne festve a szemünk. Az esküvő előtti héten rakattam fel őket és 2,5 hétig stabilan bírták. Azután elkezdtek hullani a szálak, de persze nem csomóstól. Pont olyan volt a szempillám cserélődése, mint amikor nincs műszempilla rajta. Sokan mondták, hogy nekik kihullott a szempillájuk. Én még ilyet nem tapasztaltam soha. Tény hogy hullik, de nem jobban, mint ami természetes, csak feltűnőbb, mert hosszabbak a szálak.

Menyasszonyoknak feltétlenül ajánlom, mert minden más műszempillás megoldásnál természetesebb és kényelmesebb, de azoknak is ajánlom, akik épp nem az esküvőjükre készülnek, egyszerűen csak szeretnének még szebb tekintetet maguknak.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása