Smink & Makeup

Parfümválasztás egyszerűen: itt a Perfumance!

2013. július 22. spacegirl

Amikor bemegyünk egy parfümériába, esélyünk sincsen végigszaglászni a kínálatot. Állítólag az emberek nagy része véletlenül találja meg a neki tetsző illatot, főként reklámok hatására, és azt használja, amíg ki nem vonják a forgalomból. Ha pedig mégis szaglászásra adjuk a fejünket, akkor hamar "kifáradunk" és kávé szimatolás ide vagy oda, hamarosan alig érzünk valamit. Ha te is könnyen elveszel a parfümök világában és elkelne egy kis segítség a régi, bevált illatok mellett az új szerelmek megtalálásában, akkor a Perfumance-ot ki kell próbálnod!

A Perfumance egy olyan alkalmazás, amelyben először is négy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, ami alapján meghatározza a karaktered.

perfumance_kerdesek.jpg

Ezután bejelölheted azokat a parfümöket, amiket használsz vagy egyszerűen csak megszagoltál, jelölve azt, hogy mi tetszett bennük és mi nem. Ez alapján áll majd össze az illatprofilod.

perfumance_1.jpg

Ezek után a Perfumance már tud hozzád illő illatot ajánlani, így segítve a választásban, hogy ne több száz illatot kelljen végigszagolnod a parfümériában. Mivel az alkalmazás Facebookos bejelentkezéssel működik, nem kell külön regisztrálnod, ráadásul láthatod majd az alkalmazást szintén használó ismerőseid kedvelt parfümjeit és hogy mennyire egyezik az ízlésetek. Megoszthatod velük, hogy milyen parfümöt viselsz éppen, de az ízlésük alapján ajándéktippeket is találhatsz a számukra. Sőt azt is megnézheted, hogy kik azok a sztárok, akikéhez leginkább hasonlít a te ízlésed.

perfumance_2.jpg

A Perfumance alkalmazás szakmai kurátora nem más, mint Minya Viktória parfümőr, az első magyar parfüm megalkotója, így a szakmaiság garantált!

Szerintem egyébként elsőre kicsit bonyolult az alkalmazás használata, de hamar meg lehet szokni, és egy igazi kincsesbánya, próbáljátok ki! A Perfumace ingyenes és magyar nyelvű, egyelőre csak iPhone-ra érhető el.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása