Smink & Makeup

Újdonság az Estee Laudertől: Új Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

2013. július 29. Katushka

Az éjszakai bőrregenerálás úttörőjeként az Estée Lauder az elsők között ismerte fel, hogy a bőr számára az éjszaka a megfelelő időpont a nap során elszenvedett károsodások regenerálására. A DNS kutatás és a kronobiológia területén szerzett több évtizedes tapasztalatát és szaktudását hasznosítva most újra forradalmasítja az éjszakai regenerálást.

estee_lauder_ Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.jpgAz ÚJ Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II eddigi legátfogóbb, legkorszerűbb szérumunk. A bőrben zajló, sejtszintű Catabolysis-t vizsgáló kutatások forradalmi eredményeinek köszönhetően az összetétel most először serkenti a bőr fiatalosságának megőrzéséhez létfontosságú természetes éjszakai tisztuló folyamatokat. A hatékony Catabolysis és Chronolux™ technológiákat párosító ÚJ, forradalmi ChronoluxCB™ technológia sejtszintű tisztítással egészíti ki a szérum bőrfunkciókat összehangoló hatását a bőr természetes éjszakai regenerálódásának maximalizálása érdekében. Hatására a ráncok és a vonalak nagymértékben enyhülnek, a megerősödött bőr ellenállóbbá válik a káros hatásokkal szemben.

estee_lauder_ Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II_2.jpg

  • Catabolysis technológia (tisztítás) –alga kivonatot és élesztő kivonatot is tartalmazó aktív hatóanyag keverék, mely bizonyítottan segíti a bőrsejteket természetes Catabolysis tevékenységük serkentésében. A sejtműködés optimalizálásával hatékonyabbá válik a bőrsejtek működése, és általánosságban javulnak a bőr természetes, éjszakai regeneráló folyamatai. 
  • Chronolux™ technológia (összehangolás) – a hatékony, szabadalmaztatott óragén technológia összehangolja a természetes éjszakai regeneráló folyamatokat, biztosítva a bőr a megfelelő időpontban történő regenerálódását.     

A hatékony összetétel további fegyverei:

  • Szennyeződés-ellenes technológia – a kapszulába zárt Alkyl Guanine Transferase-t (AGT-t) is tartalmazó átfogó technológia enyhíti a főbb ártalmas környezeti hatások mindegyike, beleértve az ózon, a légszennyezés és az UV sugarak által okozott látható károsodásokat.
  • Napi megelőzés – hatékony antioxidánsok keverékével semlegesíti a környezetben felszabaduló szabad gyökök akár 90%-át, mielőtt azok kárt tehetnének a bőrben. Ha kevesebb napi károsodás szorul regenerálásra, a bőr tovább őrzi meg fiatalosságát.  
  • Folyamatos hidratálás – megfelelő mennyiségű Hyaluron savval teremti meg a bőr számára ideális környezetet a természetes regeneráló folyamatok maximalizálásához, és közben azonnali és mély hidratálással teszi kellemes érzetűvé a bőrt.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása