Smink & Makeup

Ilyenkor érdemes betárazni jó könyvekből

2013. augusztus 02. Katushka

Meg kell mondjam az igazat, nem vagyok sajnos nagy olvasó... :( Ritkán olvasok, de ha találok egy olyan könyvet ami érdekel, akkor azt szinte pillanatok alatt "felfalom". A múlt hétvégét a barátaimmal töltöttem és ott megtaláltuk A szürke ötven árnyalatát és mivel mindenkit érdekelt, de csak egy könyv volt, ezért az egyik barátnőm hangosan olvasta nekünk, így egyikőnk sem maradt le :) Annyira beszippantott minket ez a könyv, hogy szinte nem bírtuk letenni. Másnap reggel az volt az első dolgunk, hogy kerestük a könyvet, hogy haladjunk. Viszont mikor hazajöttem, muszáj volt folytatni, mert nagyjából a feléig jutottunk el. Mivel zuglói vagyok, ezért megnéztem a neten, hogy hol van legközelebb könyvesbolt és a Sugárt találta. Ott több könyvesbolt is van, többek között Libri is. Felhívtam őket, hogy megvan e nekik a trilógia és azt mondták, hogy igen. Azonnal szedtem a sátorfámat és már mentem is a Sugárba. Ott szembesültem azzal a ténnyel, hogy náluk is igen komoly akciók vannak. Így sikerült szerintem igen jó áron hozzájutnom ezekhez a könyvekhez is.

DSC00646.JPGMost a Libri üzletekben az Ulpius-ház könyvekre 2+1 akció van, tehát ha három könyvet választasz, akkor a legolcsóbb az konkrétan ingyen van. És mivel mindegyik könyvem 3 999 forint volt, így konkrétan 4 000 forinttal olcsóbban jutottam hozzá a sorozat egészéhez.  

Ezen felbuzdulva most összeszedtem néhány könyves akciót, amit érdemes lehet megnézni, mert nyaraláskor nincs is jobb, mint egy jó könyvet olvasni :)

Szintén a Libriben a strandkönyvek körébe sorolt olvasmányokra 30-50%-os kedvezmények érvényesíthetők.

Nem csak a Libriben, de az Ulpius-ház boltokban is érvényes a 2+1 akció

Ugyan ez a hármas, szintén jó kis kedvezménnyel a Bookline-on. (-15%)

Az Alexandránál szintén találkozhatunk kedvezményekkel, sőt itt is érvényes az, hogy ha neten rendeled, akkor 15%-al olcsóbb a könyv ára. A kiszállítási díjat pedig megúszhatjuk, ha kiválasztjuk a hozzánk legközelebb eső üzletet és oda bemegyünk érte.

A Líránál ezekre a könyvekre 1+1-es akció érvényes, tehát az egyik könyv ingyen van.

Persze nem csak ez az a három könyv, ami jó a tengerpartra :) úgyhogy érdemes szemezgetni  a kínálatokból, már ameddig tartanak.

Kérek minden kommentelőt, hogy ne kezdjen ezekről a könyvekről fröcsögni, mert nekem és sok más embernek ez például tetszik és így rossz érzést kelthetnek másokban. Az ilyen jellegű megjegyzéseket inkább tartsák magukban, de ha nem megy, akkor úgyis moderálni fogom a hozzászólásokat. Köszönöm!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása