Smink & Makeup

Füstös szem: Julianne Hough

2013. augusztus 23. spacegirl

julianne-hough-smokey_eye.jpgÚj filmje, a Paradise premierjén viselte Julianne Hough ezt a szexi és szofisztikált füstös sminket. Így készítette el sminkese, Mai Quynh lépésről lépésre:

Az arcát az Orlane Elixir Royallal készítette elő, majd egy alapozóecset segítségével vitte fel a Laura Mercier Oil Free Supreme Foundation Tawny Beige árnyalatát. A szem alatt és az orrcimpák mellett korrektorként a Tarte Maracuja Creaseless Concealer Light-Medium árnyalatát használta. Az almácskákra az Illamasqua Cream Blusher Rude árnyalatát vitte fel. A sminket a Laura Mercier Mineral Powder Pure Honey árnyalatával fixálta. Az arcot a NARS Bronzing Powder Laguna árnyalatával tette élettel telivé.

A szemeken a Dolce & Gabbana Eyeshadow Smooth Eye Colour Quad szemhéjpúder Contrasts 140 összeállítását használta. A barackos bézs árnyalatot a belső szemzugba vitte fel és a szilva és barna színt keverve a szempillák vonalára és a szemhéjra. A sötétebb szemfestéket satírozta el a mélyítővonalban, majd a szilva és barna színt az alsó pillák vonalához is felvitte. Két réteg Lancome Definicils High Definition szempillaspirállal fejezte be a szemsminket, Black árnyalatban.

jh_smink.jpg

Az ajkakon a Chanel Rouge Coco Shine 78 Interlude árnyalatát használta.

Szoktatok nem fekete vagy szürke füstös sminket viselni?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása