Smink & Makeup

Meguntad a ruháidat, vagy olcsóbban szeretnél venni jó minőségű ruhákat? Akkor ez Neked szól!

2013. augusztus 27. Katushka

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem az évek során eszméletlen mennyiségű ruha és cipő halmozódott fel, amiket már nem használok, mert meguntam őket, viszont nagyon jó állapotban vannak. Sokat törtem a fejem, hogy mi legyen velük és akkor jött egy remek lehetőség ott, ahol sminkelést is oktatok. Vagyis hogy csináljunk ruhabörzét, amire a jelentkezők hozhatják saját, már nem használt ruháikat, cipőiket, kiegészítőket és az általuk megszabott áron eladhatja. 

sex-and-the-city-enteriorok-14.jpg

Én nagyon üdvözöltem az ötletet, mert így egy kis bevétel is jön, az egyébként drágább ruhadarabokból, amiket régen vettem. Nyilván nem fogom tudni ugyan annyiért eladni őket, mint amennyiért vettem, de ha már pár ezer forint bejön ezekből a ruhákból, én nagyon boldog leszek :) és ezzel szerintem más is így van!

ab72572d493f2da00db534a07ff2874d.jpg

Tehát most itt van egy jó kis alkalom, hogy saját magad eladd a már nem használt ruháidat, cipőidet. Minden részletet ezen a linken elolvashattok. Igényes helyen lesz megtartva a börze, nekem elhihetitek. 

Tehát a Magnóliák csapata szeretettel vár mindenkit, akinek van megunt ruhája és el szeretné adni, de azokat is, akik olcsón jó minőségű ruhákat szeretnének vásárolni.

Én egyenlőre csak a magam nevében beszélhetek, de én tuti viszek egy csomó Mango, Persona, H&M, Replay, Promod és Esprit ruhát. Imádom őket, de már nem hordom egyiket sem :( Amiknek pedig ezen a napon nem lesz új gazdája, megy valamelyik segélyszervezetnek.

Remélem, hogy sokatokkal fogunk majd találkozni szeptember 7-én 10 órakor a Magnóliák Műhelyében!!! 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása