Smink & Makeup

Egyre több helyen lesz elérhető a NYX! De ismerkedjünk meg vele picit közelebbről is

2013. szeptember 08. Katushka

NYX az ókori görög mitológiában az éjszaka istennője volt, csakúgy, mint a sminkmárka rajongói, akik uralják a mai divatos modern, közösségi háló által átszőtt világot. Széles termékválasztékot kínál a szemhéjpúderektől az alapozókig, a szájfényektől a rúzsokig. Minden megtalálható, ami egy profi sminkesnek szükséges a munkájához, vagy ahhoz, hogy a modern nő elkészítse az esti sminkjét.

nyx-logo.jpg

  • A NYX a napfényes Los Angeles szívében született. 1999-ben alapította a fiatal vállalkozó – Toni Ko, aki már tinédzser kora óta a smink világában mozgott, és mindig arra vágyott, hogy olyan sminkmárkát és kollekciót hozzon létre, ami széles választékú, jó minőségű termékeket kínál elérhető áron.
  • A NYX a legkiválóbb minőségű sminktermékeket kínálja vonzó árakon. Szabadon kombinálható termékei és kompromisszummentes minősége tette a NYX-et a világ leggyorsabban fejlődő kozmetikai márkájává. Ultramodern, stílusos csomagolásával és az intenzíven pigmentált termékeivel folyamatosan nyeri el a legbefolyásosabb sminkguruk tetszését, így válva a márka szerelmeseivé.

A termékek:

  • 2500 fajta különböző termék
  • Varázslatos színválaszték, több mint 1000 különböző trendi színárnyalat, beleértve 250 féle szemhéjpúdert, és 300 körömlakkot

Az ikonikussá vált NYX Jumbo ceruzát szinte minden sminkfüggő kipróbálta már és nem csalódott benne, de hasonlókat lehetne még mondani a többi termékükről is. 

NYX_szem.jpgNYX_száj.jpgNYX_arc.jpgMostmár sokkal szélesebb körben lesz elérhető itthon is, mert többek között az Alveola webshopban is meg lehet majd vásárolni őket és nemcsak az állandó kollekciókat, hanem az időszakonként előkerülő limitált kiadásokat is. Tudtommal elég jó áron lehet majd hozzájutni a termékekhez és hogy valamihez viszonyítsam, olcsóbbak lesznek, mint pl. az Artdeco termékek. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása