Smink & Makeup

Újdonság az IsaDorától - Face Primer

2013. szeptember 22. Katushka

Mióta először használtam primert, azóta a sminkjeim elmaradhatatlan részét képezi. Szerintem igenis fontos őket használni, legyen szó az arc bármelyik részéről, mert egységet, tartósságot és biztos tartást adnak a sminknek. A szemünkön azért használjuk a primereket, mert ezáltal tartósabb lesz a szemfesték, nem csomósodik be a mélyítővonalba, és sokkal élénkebb lesz a szín általa. A szánkra azért használjuk őket, mert hidratálja az ajkakat és szintén fokozza a tartósságot és nem engedi elmászkálni a rúzst a redőkbe.

Hasonló okok miatt javasolt az arcra is primert, sminkalapot használni. Az előbb felsorolt tényezők mellett még van egyéb jótékony hatása is, például az, hogy feltölti az arc apróbb barázdáit, pórusait. Ilyenkor persze nem úgy kell elképzelni, hogy eltömíti az összes pórust és tükörsima lesz az arc, hanem enyhe, vékony réteget képez az arcon, így az alapozó sokkal szebben ráfekszik a bőrre és kevésbé emeli ki a ráncokat és a pórusgödröket, bőrhibákat. Arról már nem is beszélve, hogy a jobb minőségű primerek szépen mattitják is a bőrt, ami számomra nagyon fontos.

UndCovFacPri_open.jpg

Most az IsaDora tett egy próbát és kihozta a piacra a saját primerjét, amit nagy érdeklődéssel fogadtam, mert szeretek ezekkel kísérletezni. Mindig keresem a legjobbat, ami persze nem horror árú.

Erről a termékről is azért érdemes pár hasznos infót tudni:

  • Hidratálás: Sodium hyaluronate, szőlőmag- és bambuszlevél kivonat segítségével
  • Csökkenti a bőrpírt: Bisabobol segítségével
  • Mattít: Szilikon és az uborkakivonat segítségével
  • Eltünteti a bőr egyenetlenségeit: Lágy fókusz effekt a szilikon segítségével
  • Észrevétlenül tölti fel a ráncokat, kiegyenlíti a pórusokat
  • Anti-aging hatás: A glucosamine, bambuszlevél-kivonat és E-vitamin segítségével
  • Csökkenti a szem körüli duzzanatot: A koffein hatásával és uborkakivonat segítségével
  • Csökkenti a hiper pigmentációt: Acetyl tyrosine tartalmánál fogva

Ára: 6 690 forint

Természetesen illatanyagmentes és klinikailag tesztelt. 

Mindenesetre engem kíváncsivá tett ez a termék, úgyhogy remélem hamarosan kipróbálhatom és akkor jövök a pontos részletekkel, hogy a fent felsoroltak közül melyek azok az ígéretek, amiket betartanak és melyek nem :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása