Smink & Makeup

Maybelline őszi trendek: Brooklyn State of Mind

2013. szeptember 25. spacegirl

brooklyn_collection.png

A Maybelline őszi trendjét stílszerűen az a város ihlette, amely soha sem alszik. Igen, New York City-ről van szó, annak is a legnépesebb kerületéről, Brooklynról. A trendet Brooklyn művésznegyedeinek varázslatos világa határozza meg, az egyes sminkek pedig ezekről kapták a nevüket. Larion Oscar, a Maybelline hazai sminkmesterének útmutatása alapján ti is kipróbálhatjátok őket és egy kicsit NYC-ben érezhetitek magatokat.

CRIMSON CONCERT LOOK: A szépség szimfóniája

crimson.png

A Crimson Concert look egyszerre drámai és gyönyörű. A szépség szimfóniája.

Így készítheted el lépésről lépésre:

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone HD ultra vékony textúrájú folyékony alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes, matt púderrel. Az Affinitone Blush Rosewood árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcákat. A szemkiemeléshez a Color Tattoo 24H tartós, aranyszínű szemhéjkrémet tedd a mozgó szemhéjra. A Master Duo 2 in1 tartós, vízálló, ultrafényes szemkiemelő tussal húzd meg a tusvonalad. Szempilláidat a kollagénben gazdag Volum’Express The Colossal dúsító szempillaspirállal fesd ki. A szemhangsúly fokozásához formázd meg és élénkítsd szemöldöködet a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával, majd a spirálos kefével fésüld meg. Ajkad szenvedélyességéhez a Color Sensational High Shine Gloss magasfényű, érzéki Gleaming Grenadine árnyalatát tedd fel. Körmeidet a Colorama Vintage Leather kollekció 210-es tűzpiros árnyalatával fesd ki, így lesz teljes megjelenésed.

BUSHWICK BEAUTY LOOK: Underground glamour

bushwick.png

Bushwick, egy különleges hely minden művész számára, ahol kreatív módon alkalmazzák a glamour és az underground fogalmát. A Bushwick Beauty életérzését a 60-as évek szemhangsúlyának merész újragondolása inspirálta.

Így készítsd el te is magadnak ezt a sminket:

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az Affinitone HD, ultra vékony textúrájú folyékony alapozóval. Finoman púderezd le az Affinitone selymes, matt púderrel. Az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcádat. A Lasting Drama Gel Liner tartós, éjfekete krémtussal a szemzugtól indulva kifelé vastagítva húzd meg a tusvonalat. A szemhéj külső szélénél párhuzamosan húzz fölé még egy ívelt „farkincát”. Alul először kössük össze a szemzugnál a vonalakat, majd haladjunk az alsó szemhéjon kifelé, még mielőtt összeérne, enyhe ívben húzzuk le a tusvonalat szépen elvékonyítva a végét. Szempilláidat a Volum’Express The Falsies BIG EYES szempillaspirállal fesd ki alul-felül gazdagon. Szemöldöködet élénkítsd a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával. Így még hangsúlyosabb lesz a szemjáték. Ajkad természetességéhez válaszd a Color Sensational méznektárban gazdag ajakrúzs 612-es Peach Pearl Diamond árnyalatát. Körmeidet a Colorama Vintage Leather körömlakk kollekció 211-es árnyalatával tedd teljessé.

SOHO SUNRISE LOOK: A kifürkészhetetlen titokzatosság

soho.png

A Soho lüktető éjszakai életének temperamentumát a titokzatos, füstös szemek hangsúlyozzák, valamint az érzéki ajkak. A Napkelte a Sohoban trendet a kifürkészhetetlen titokzatosság inspirálta. 

A smink elkészítése lépésről lépésre:

Ragyogóan természetes üde arcszín eléréséhez válaszd az Affinitone Mineral ásványi anyagokban gazdag folyékony alapozót. Finoman fixáld le az Affinitone selymes, matt púderrel. A Master Smoky ceruza szürke és fekete színére lesz szükség a gyönyörűen árnyékolt füstös szem kialakításához. Először a szürke árnyalatot gazdagon vigyük fel körbe kontúrozva alul-felül a szemet. A ceruza szivacsos felével satírozzuk el először a kontúr széleket, majd a fekete Master Smoky ceruzával kontrasztosítsuk a szempillatöveket, amit szintén a szivacsos végével szépen satírozzunk el. A szép füstös szem drámaiságát fokozzuk a Master Drama Khol 16H Linerrel, emeljük ki a tus és a vízvonalat. A szempillákat gazdagon fessük ki a Volum’Express The Falsies BIG EYES szempillaspirállal alul-felül. A szemhangsúly megkoronázásához élénkítsük szemöldökünket a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával. Az ajak érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs 540-es Hollywood Red árnyalata. Az éjszakai pezsgést jól kiegészíti a Colorama Vintage Leather körömlakkok 212-es vagy akár a 207-es árnyalata, ami nagyon jól passzol ehhez a sminkhez.

Nektek melyik a kedvencetek?

Reméljük, ezzel a poszttal is adtunk egy kis inspirációt ahhoz, hogy nevezzetek a Maybelline-nel közös játékunkra, amelyben értékes nyereményekkel lehettek gazdagabbak! Részletek itt!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása