Smink & Makeup

5 trend a milánói Fashion Weekről, amit érdemes kipróbálni

2013. szeptember 30. spacegirl

Igaz, a tavasz még messze van, de hála a divatheteknek, lélekben már most készülhetünk rá. Ebben a posztban a milánói Fashion Week legjellemzőbb trendjeiről olvashattok.

1. Narancs színű ajkak

Orange-Lips.jpg

Ez a szín a New York-i kifutókon is népszerű volt, így már egészen biztosak lehetünk benne, hogy a tavasz trendszíne a narancs lesz az ajkakon.

2. Színes szemsminkek

Colorful-Eye-Makeup.jpg

A milánói kifutókon rengeteg olyan szemsminket láttunk, amit a húsvéti tojások is megirigyelhetnének. A színek a lehető legszélesebb skálán mozogtak és a tavaszi tájakat idézik.

3. Feldíszített frizurák

Embellished-Hair.jpg

A cicomás hajdíszek is igencsak jellemzőek voltak a kifutókon, akár sálak, akár lófarok kiegészítők, akár fejpántok formájában. A takarítónős változatok mellett azért sikkes megoldások is akadtak bőven.

4. Sötét kontúr

Inky-Eyeliner.jpg

Nekem a tini koromat juttatja eszembe ez a trend, amikor aztán vastagon kontúroztuk, ahol csak lehetett. Aki kedveli ezt a gyakorlatot, tavaszig sem kell várnia, hogy divatosnak érezze magát vele.

5. Kéttextúrás hajak

Two-Textured-Strands.jpg

A nedves hatású hajak Milánóban is elmaradhatatlanok voltak, de nem a haj teljes hosszán, hanem csak a töveknél. Ezt a trendet inkább majd nyáron, szigorúan a vízparton próbálom ki :)

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása