Smink & Makeup

Pár Perces Őszi Smink Lépésről Lépésre [PÁLYÁZAT]

2013. október 19. makeupadmin

Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Viktória, az Oh My Brush írója.

Ha reggelente nincs kedved hosszú perceket sminkeléssel tölteni, esetleg elaludtál, de szeretnél kicsit jobban, kevésbé álmosan kinézni, akkor ezt a sminket Neked ajánlom! Egyszerű és gyors, lépésről lépésre mutatom be.

Reggelente két dolog történhet velem: vagy egy pillanat alatt kiugrom az ágyból és tele vagyok energiával, van időm mindenre, vagy… Igen, általában ez jellemző: még pár percig éledezem, visszaalszom, stb. Ha nincs időm, de tudom, hogy illene a jobbik formámat mutatnom aznap, akkor ehhez hasonló sminket készítek, mert gyors, egyszerű, de mutatós.

Lépések:

maybelline_makeupblog1a.jpg

1. Először is egy, a bőrtípusomnak megfelelő bb krémet viszek fel az ujjaimmal, mert ezt a leggyorsabb eldolgozni és a fedése is elég.

maybelline_makeupblog2a.jpg

2. Az arcomnak adok egy kis színt a pirosítóval, ami egyébként szerintem tökéletes őszre.

maybelline_makeupblog3a.jpg

3. A Maybelline Master Smoky nevű ceruzáját használom az egész szemhéjamon és az alsó szempillák tövénél is, amit aztán egy ecsettel elsatírozok. Ez a ceruza kicsit nagyobb, mint az átlag és elég krémes ahhoz, hogy könnyű legyen eldolgozni. Több színben is kapható: fekete, lila stb., de én a barnát választottam, mert ezt lehet a legjobban kihasználni. Mindennapokra magában, alkalmakra pedig sminkalapnak is jó.

maybelline_makeupblog4a.jpg

4. Egy világosabb szemhéjpúderrel az álmos tekintetet eltüntetem: a belső szemzugba kerül egy kevés és a szemöldököm alá is, ez tényleg csak pár másodpercet vesz igénybe, de sokat dob az arcon.

maybelline_makeupblog5a.jpg

5. Egy vékony tusvonalat húzok az egyik kedvenc termékemmel, ami a Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner névre hallgat. Ez egy gyönyörű, fekete zselés tus, ami tartós és ráadásul nem is drága! Egy ecsettel (jár hozzá egy tusecset egyébként) nagyon könnyű vele vonalat húzni, egész nap fent marad és nem mozdul el.

maybelline_makeupblog6a.jpg

6. A szempillaspirál sem maradhat el, egy-két rétegben nappalra elég is.

7. Végül egy élénkebb színű Bare Minerals szájfényt/rúzst (a kettő között helyezkedik el) használok, ami szerintem őszre szintén hordható és szép szín.

maybelline_makeupblog.jpg

Pár perc alatt el is készülünk, indulhat a nap! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása