Smink & Makeup

Maybelline | Master Duo szemhéjtus [PÁLYÁZAT]

2013. október 22. makeupadmin

Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Niki, a Made in Beauty írója.

niki_01.JPG

Imádom a tusvonalat, a létező majdnem minden verzióját! Ezért, ha újdonság akad a tusok között, igyekszem minél előbb kipróbálni és természetesen megmutatni nektek is. A Maybelline márpedig egy elég praktikus és nem épp mindennapi tust dobott a piacra a Master Duo formájában, lássuk mit tud.

Azt kell tudni róla...
elsősorban, hogy egy különleges applikátort kapott, aminek segítségével vékony, illetve vastag tusvonalat kreálhatsz, csupán elég elfordítanod hozzá a kis "fejet", aminek végeredménye fényes, ragyogó, vízálló és egész nap tartó tusvonal lesz!

niki_02.JPG

niki_03.JPG

A véleményem pedig a következő... a letisztult, fekete műanyag csomagolásban lapul a tusunk, amit minden használat előtt gondosan fel kell rázni, bizonyára az igen könnyed, folyékony, víz bázisú állaga miatt, de nyugi lányok, ez még abszolút kezelhető kategória, na meg igen gyorsan meg is szárad és valóban fényesre - mint a frissen felkent tus - na, ez pont olyan fényes marad mint mikor felvitted, ami egy alkalmi smink esetében csak extra lehet a sminkben, legalábbis nekem tetszik.

A tus másik extrája a fényes finish mellett, és lényege a terméknek kérem, az az applikátor, aminek nyele kényelmesen kézre áll, és tulajdonképpen a rugalmas, "szőrös" hegy egy kis méretű, lapos köröcskében ér véget, így lehetséges az, hogy forgatásával vékony és vastag vonalat húzhatunk, ami baromi jól jön pl. a tus vastagabb végeinek kitöltésére vagy ha már eleve vastag tusvonalat szeretnénk. A köröcske elfordításával - tehát szélével - pedig szép, vékony vonal húzható, de sajnos annyira mégsem vékony, hogy kecses kis farkincában végződő tust készítsünk vele, persze ügyesebb kezűeknek ez sem jelenthet gondot, de a tus készítésben nem jártas leányzóknak talán igen.

niki_04.JPG

Azért is fontos használat előtt felrázni, hogy már az első húzást követően is kellően egyenletes fedésű, igazán mély-fekete színű legyen a vonalunk, így nem lehet belekötni :D. Ami egy kicsit aggasztott, azok a szemhéjamon lévő redőcskék (mivel nem áldott meg a sors húde feszes és kevésbé redőzött szemhéjjal, brühü) ugyanis a termék folyékony állaga könnyedén bejut közéjük egyenetlen vonalat adva - így használhatatlanná téve számomra a terméket - de a legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem így történt, továbbra is csak annyit kellett korrigálnom rajta, amennyit amúgy is szoktam, szóval ez egy nagy pozitívum nálam.

Ott van még a 24 órás tartósság is amit ígér, nos hellyel-közzel ez így is van. Az én belső szemzugomban nincs termék, ami ne folyna el részben vagy egészben, sőt szerintem megkötni sincs idejük, mert máris kimos a könnyem onnan mindent :D, sajnos ennél sem volt ez másként, ellenben a többi területet tényleg egész nap tart, nem kopik, nem feszít fényességéből, nem morzsolódik, és nem is köszön vissza a felső szemhéjamon, egyszóval tényleg jól bírja a strapát. A lemosása annyiban macerás, hogy a tus csak darabokban hajlandó lemászni, de volt már rá precedens, hogy matrica-szerűen letudtam húzni, pozitívum még ebben is, hogy egyébként nem maszatol tovább, nem enged festéket, csak simán lejön.

Összességében... azt kell mondjam, egész pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban, jól kezelhető, igazi mély fekete színű, praktikus, tartós tus, igaz, precíz farkinca kialakítására nem ő a legtökéletesebb, ha ilyen vonalat szeretnél húzni könnyen és gyorsan, Neked inkább a márka Master Precise és Stiletto filces, illetve Lasting Drama tégelyes tusát ajánlom, ha pedig a fényes finish szokatlan számodra, akkor szintúgy utánuk nyúlj. De adj egy esélyt a Master Duo-nak is ám, hidd el, szerethető darab! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása