Smink & Makeup

Szavazz a kedvenc posztodra és nyerj Maybelline ajándékokat!

2013. október 24. spacegirl

Nagy örömmel töltött el minket, hogy milyen sokan olvastátok a Maybelline vendégposzt pályázatunk második fordulóba jutó bejegyzéseit. Most azt kérjük tőletek, hogy mondjátok el nekünk, melyik volt a kedvencetek a 10 pályázat közül! Akit ti kiválasztotok, egy személyre szabott egész napos sminkoktatáson és -tanácsadáson vehet részt Larion Oscarnál, a Maybelline hazai sminkmesterénél, illetve egy Maybelline ajándékcsomagot is kap! Csak rajtatok múlik, hogy ki lesz ez a szerencsés!

De természetesen nemcsak ők nyerhetnek, hanem ti is, mert a szavazók között összesen három, 3 db termékből álló Maybelline ajándékcsomagot sorsolunk ki. Szóval már csak ezért is megéri véleményt mondani! :)

maybelline_termekek.jpg

A kép illusztráció

Emlékeztetőül íme a pályázatok:

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nincs más teendőd, mint kiválasztani a kedvenc vendégbejegyzésedet és az alábbi form segítségével jelentkezni a játékra!

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. október 31-én éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A csomagokat a Maybelline postázza ki a szerencsés nyerteseknek. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyerteseket emailben értesítjük 2013. november 1-jén, és november 5-én éjfélig jelentkezhetnek emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertesek nem jelentkeznek a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Makeup Blog heti hírlevél listájára, amelyről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása