Smink & Makeup

Rövidebb haj elköteleződés nélkül: íme az álbubi!

2013. október 25. spacegirl

albubi.jpg

Én már jó ideje növesztem a hajamat, ezért eszemben sem lenne levágatni. Szerintem ezzel nagyon sokan így vannak azok közül, akik évekig "küzdöttek" azért, hogy hosszú hajuk legyen. Ugyanakkor tudjuk, hogy mennyire hódít és valljuk be, nagyon jól is néz ki a bubi. Ha te is szeretnéd kipróbálni ezt a frizurát, de vágás nélkül, akkor ezeket a lépéseket kövesd!

albubi_lepesek.jpg

1. Süsd be a hajadat a képen látható módon, függőlegesen tartva a hajsütővasat. Ezzel adhatsz textúrát és volument a frizurának.

2. Oszd részekre a hajadat, a felső részét tűzd fel, majd az alsó részét tupírozd fel.

3. Oszd el két egyenlő részre lent a hajadat és rögzítsd átlátszó hajgumival. Tupírozd fel a kis copfokat, majd lazán csavard a hajgumi köré. Rögzítsd hullámcsatokkal. Ismételd meg ugyanezt a másik oldalon is.

4. Engedd le a feltűzött felső részt.

5. Csavarj fel egy tincset az ujjadra, ezt kell majd hozzátűzni az előbb készített kis kontyokhoz. Ha nagyon hosszú a hajad, akkor tupírozz minden tincset mielőtt az ujjadra csavarod.

6. A feltekert tincseket hullámcsattal tűzd a konty tövéhez a tarkódnál. Először felfelé, majd lefelé fordítsd a hullámcsatot, hogy ezzel a csavarással is erősítsd a tartását.

7. Ismételd meg ezeket a lépéseket a többi tinccsel. A arcodnál lévő tincseket szabadon hagyhatod.

8. Fújd be alaposan hajlakkal és készen is van! 

via Totalbeauty

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása