Smink & Makeup

Búcsút mondhatsz a bad hair day-nek: itthon is kapható a ghd!

2013. november 12. spacegirl

ghd.png

Eddig többnyire csak a nyálunkat csorgathattuk a ghd termékek után, idén novemberben viszont végre itthon is elérhető közelségbe kerültek.

A kerámialapos hajvasalóival 10 évvel ezelőtt forradalmat indító ghd - good hair day - ma a professzionális hajformázás világszerte elismert, vezető márkája. A ghd termékek gyorsan és látványosan formázzák még a kezelhetetlennek tűnő frizurát is, kezelésük egyszerűen elsajátítható, és mindennapi használat esetén sem károsak a haj számára. A ghd hajformázók egyenletes hőelosztást biztosítanak és legfeljebb 185 fokos üzemi hőmérsékleten működnek, így garantáltan nem roncsolják még a vékony szálú hajat sem.

A márka nem véletlenül vált fogalommá az Egyesült Királyságban és azokon a piacokon, ahová belépett! A ghd mellett a szakembereken kívül olyan hírességek tették le a voksukat, mint Katy Perry, Lady Gaga vagy Blake Lively.

A hazai bevezető eseményen mutatták be a márka legújabb innovációját, az eclipse-t, amely nem más, mint egy intelligens hajvasaló. A készülék ultra-glade lapjain található 3-3 intelligens szenzor amellett, hogy garantálja az egyenletes hőelosztást, képes felismerni a befogott haj típusát és mennyiségét, majd a szenzorok hőmérsékletét a kívánt szintre igazítani. A technológiának köszönhetően immár a legnehezebben kezelhető vastag szálú hajak is igény szerint formázhatók.

Bár a márka leginkább a hajvasalóiról híres, ennél azért lényegesen szélesebb a termékpalettája. A 2012-ben debütáló ghd air hajszárító az ionos technológiájának köszönhetően gyorsan és halkan szárít, ezen kívül a nedvességet is segít a hajba zárni, így használatával minimálisra csökkenthető a haj igénybevétele. Az elmúlt 3 évben 10 hajformázó és ápoló termékkel, valamint professzionális és otthoni használatra ajánlott hajkefékkel és fésűkkel is bővült a kínálat.

A ghd termékeket - az Egyesült Királyságbeli gyakorlathoz hasonlóan - itthon is kizárólag fodrászatokban lehet megvásárolni. A termékek kipróbálhatók és megvásárolhatók a magyarországi referenciaszalonban, a Great Lengths Salonban és a partnerüzletekben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása