Smink & Makeup

Hullámok, hullámok, hullámok: TESZT és JÁTÉK - Nyerj Philips ProCare kúpos hajformázót!

2013. december 03. spacegirl

philipshullamok.jpg

Idén is sok mindent láthattunk a hajtrendek terén, de azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hullámos frizurák egész évben hódítottak. Nem lesz ez másként az ünnepi szezonban sem, ilyenkor még azok is "sütögetnek", akik egyébként ritkán szoktak. A magam részéről imádom a hullámos hajat: egyrészt tetszenek a rakoncátlan loknik, másrészt pedig a hosszúkás arcformámhoz sokkal előnyösebb a hullámos haj, mint az egyenes. A hullámosítás ennek ellenére nincs benne a napi gyakorlatomban, mert általában lusta vagyok foglalkozni vele, ráadásul szinte mindig sikerül megégetnem magam a hajsütőkkel.

Most szerencsére egy olyan hajformázó került a kezeim közé, ami pont az olyan gyakorlatlanoknak való, mint amilyen én vagyok.

philips_pro_care_hajsuto.jpg

Philips ProCare kúpos hajformázója puha, plüss tapintású bevonatot kapott, ami segít elkerülni a kéz és a haj megégését. Nem azt mondom, hogy forró állapotában markolászni kellene, de nem égeti meg a kezünket, ha egy-egy pillanatra hozzáérünk.

philips_pro_care_hajsuto_bevonat.jpg

Maga a kúpos henger 13-25 mm-es, ami természetes hatású fürtök és hullámok kialakítására alkalmas. Van rajta egy jelző rendszer, ami mutatja, hogyha az eszköz már használatra kész (amikor a hőmérséklet szimbólum a már nem villog, a hajformázó felmelegedett). 150-200 fok közötti hőmérsékletet lehet beállítani.

A használata nagyon egyszerű, csupán fel kell tekerni a kifésült hajtincset a kúpos részre, néhány másodpercig rajta tartani, majd óvatosan kihúzni a hajsütőt. Minél kisebb tincset veszünk, annál göndörebbre tudjuk besütni vele. 

Bár a dobozon lévő képek alapján vízszintesen kell tartani az eszközt, nekem jobban tetszik a fürt, ha függőlegesen tartva használom. Szebb az eredmény, ha tekerés közben nem engedjük a tincset megcsavarodni. A kúp vastag résztől indulva a vékony vége felé feltekerjük a tincset, majd kicsit még betekerjük az egészet a haj tövéhez.

philips_pro_care_hajsuto_gombok.jpg

A plusz és a mínusz jel a hőfokot állítja, az óra jel pedig a formázási időt (a kis kulccsal pedig rögzíthetjük a beállítást)

Van rajta egy olyan funkció, ami abban segít, hogy ne sütögessük feleslegesen sokáig a hajunkat. Hajtípustól függően három formázási idő közül lehet választani (5, 8 és 10 másodperc), majd - miután feltekerük a hajunkat a hengerre - meg kell nyomni a Curl Ready gombot. Az eszköz ezután sípoló hanggal jelzi, ha a hajfürt kész. Ekkor óvatosan kitekerjük vagy csak kihúzzuk lefelé és készen is van a hullámos tincs.

ÉS MOST KÖVETKEZZEN A JÁTÉK!

A Philips jóvoltából most ti is betárazhattok egy ilyen szuper kis hajsütőt az ünnepi szezonra!

insta.jpg

Hogyan vehetek részt a játékban?

philipshullamok-instagram.PNGA játékban való részvételhez csupán annyit kell tenned, hogy az Instagramon posztolsz magadról vagy a barátnődről egy hullámos vagy göndör képet, amit a #philipshullámok hashtaggel látsz el. A játékban csak saját fotóval lehet részt venni (tehát a netről letöltött tetszőleges képekkel nem!), de korábbi saját fotóitokat is használhatjátok erre a célra. Arra figyelj, hogy a profilod ne legyen privátra állítva, mert akkor nem fogjuk látni a nevezésedet! (Ha a követőidet egyesével jóvá kell hagynod, akkor a profilod privátra van állítva. Ezt a profil beállításoknál tudod módosítani.)

Meddig tart a játék?

A játék most indul és december 8-án éjfélig tart. A játék végén a beküldött fotók készítői közül nyertest sorsolunk.

Hogyan juthatok a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot a Philips postán juttatja el a nyertesnek, akit a Facebook oldalunkon fogunk kihirdetni december 10-éig. A nyertes december 13-án 12.00-ig jelentkezhet a nyereményért a deborah.spacegirl@gmail.com  email címen vagy a Makeup Blog Facebook oldalán küldött üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása