Smink & Makeup

NYERJ szépségtanácsadást és Coverderm Perfect Face alapozót!

2013. december 07. spacegirl

coverderm_perfect_face.jpgAz utóbbi hetekben több olyan bejegyzést is olvashattatok nálunk, amelyben szerepeltek a Coverderm termékei. Most az a szuper hírünk van, hogy az Astero Szépségszalon jóvoltából szépségtanácsadást és Coverderm Perfect Face alapozót nyerhettek!

A Coverderm Perfect Face-ről már két alkalommal is írtunk (itt és itt), ez az alapozó, ami akár a nagyobb bőrhibákat és pattanásokat is tökéletesen elfedi. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy biztonságosan használható aknés és aknéra hajlamos bőrre, mert nem irritálja a bőrt és hagyja lélegezni. Nem befolyásolja a bőrgyógyászati kezelés alatt álló aknés bőr állapotát. Akár 24 órán át tökéletesen fed, 100%-ig vízálló szélsőséges körülmények között is (sportolás, úszás, szauna). 20-as fényvédő faktorral rendelkezik (UVA/UVB). Hypoallergén és biztonságosan használható mindennap, minden bőrtípusra. A kiszerelése 30 ml-es és 9 természetes színben érhető el.

Előtte és utána

A szépségtanácsadás csomag bőrdiagnosztikát, bőrápolási- és sminktanácsadást, illetve frizura- és öltözködési tanácsadást foglal magában. (Ezen felül a szépségtanácsadás alkalmával az "Átváltoztatjukon" kívül bármelyik szolgáltatást vagy kezelést 20% kedvezménnyel veheted igénybe, persze ez nem kötelező.)

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nincs más dolgod, mint:

  1. követni a Coverderm Facebook oldalát (itt találod!) és
  2. az alábbi form segítségével jelentkezni a játékra!

A helyes válaszhoz segítséget itt találsz!

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. december 15-én éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A nyereményedet az Astero Szépségszalonban tudod átvenni, melynek címe: 2013 Pomáz, Árpád fejedelem út 14. Ha az utazás sehogyan sem oldható meg a számodra, akkor a szépségtanácsadáson nem tudsz részt venni, de a Coverderm terméket az Astero csapata postán elküldi Neked.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2013. december 16-áig, és december 18-án éjfélig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Makeup Blog és az Astero Szépségszalon hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása