Smink & Makeup

Lakkok, melyek eddig nem voltak elérhetők itthon

2013. december 20. Katushka

Pár hónapja már, hogy a Nailland megnyitotta itthon első üzletét, vagyis körömlakkos standját az Árkádban. Nagyon üdvözöltem érkezésüket, mert olyan márkákat is lehet náluk kapni, melyeket korábban itthon nem lehetett beszerezni, tisztelet a kivételnek (pl. BarryM, Flormar), vagy csak nagyon körülményesen. Az egyik ilyen márka, amire szerintem nemcsak én vártam nagyon, az a China Glaze. Külföldi oldalakon már csodálhattuk a végtelennek tűnő kínálatukat, de most végre itthon magunk is kipróbálhatjuk őket.

1235015_605228036196564_95965153_n.pngMost ebben a posztban a Nailland által forgalmazott termékekkel ismerkedhettek meg, hamarosan pedig érkezik néhány teszt, mert nem voltam rest jó pár lakkot kipróbálni :)

China Glaze

A China Glaze több mint 13 éve látja el kiváló minőségű és divatos körömlakkokkal a világ nőit, ezáltal vált napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb márkájává. Évente több, a legújabb trendeket követő limitált kollekció kiadásával garantálják, hogy mindenki ki tudja fejezni körmeivel a saját stílusát. Gyakran megújuló kínálatukkal, körömápolási termékeik széles választékával és a termékeikben megtalálható egyedi összetevővel, a kaolinnal törekednek arra, hogy a körmök erősebbé, szebbé és hosszabbá, a körömágy ápoltabbá, a körömlakk pedig fényesebbé és tartósabbá váljon. A lakkok nem tartalmaznak dibutil-ftalátot, toluolt és formaldehidet, így rendeltetésszerű használat mellett nem károsak az egészségre.

embedded_China_Glaze_holiday_2013_nail_polishes.png

A webáruház kínálatáért kattints ide.

Seche Vite

Az 1991-ben alapított Seche Inc.-et a legendásan híres Seche Vite Dry Fast Top Coat gyorsszárító fedőlakkal azonosítják a legtöbben. A cég ismerte fel először, hogy egy tökéletes manikűrhöz elengedhetetlen egy olyan fedőlakk használata, amely felgyorsítja a száradási időt, fényesebbé teszi és páncélként védelmezi a káros környezeti hatásoktól a kész lakkozást, így növelve annak élettartamát. Több mint 20 év elteltével még mindig a Seche Vite Dry Fast Top Coat-ot tartják a legtökéletesebb gyorsszárító fedőlakknak. A cég fő profilja – a kéz-, köröm- és lábápolás – mellett ma már színes körömlakkok gyártásával is törekszik a létező leginnovatívabb megoldások beillesztésére a nők körömápolási rutinjába.

Seche Vite Fast Dry Top Coat.jpg

A webáruház kínálatáért kattints ide.

Barry M

A Barry M az Egyesült Királyság első számú dekorkozmetikai márkája. Az 1982-ben Barry Mero által alapított cég sminktermékei és körömlakkjai egyre szélesebb színskálájával és megfizethető áraival vált hiánypótlóvá a divatot szorosan követni kívánó brit nők körében. A márka a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét, amely leginkább trendalkotó szellemiségüknek és termékeik sokszínűségének köszönhető.

barry-m-classic-matte-nail-paint-2.jpg

A webáruház kínálatáért kattints ide.

A-England

Az A-England Adina Bodana valóra vált álma. A körmeit vízfestékkel pingáló kislány felnőtté érve létrehozta napjaink egyik legnépszerűbb független (indie) körömlakkmárkáját, amely gyönyörű és egyedi színeivel és az árnyalatokat inspiráló mitikus történetek hihetetlen harmóniájával világszerte meghódította a romantikára és szépségre éhező női szíveket. Adina körömlakkjait viselni nemcsak öröm, de kiváltság is, az összetartozás jelképe, amely álomszerű varázsával hoz boldogságot viselőjének hétköznapi életébe.

a-england-ballerina-2.jpg

A webáruház kínálatáért kattints ide.

Flormar

Az 1970-ben Milánóban alapított Flormar pár évvel később Törökországban indult el az egyik legszínesebb dekorkozmetikai termékekkel rendelkező céggé válás útján. A leginkább körömlakkjairól ismert márka világszerte népszerűvé vált azon jellemző tulajdonságával, hogy mindenki megtalálhatja termékeik között a számára legtökéletesebb árnyalatokat. Legyen az körömlakk vagy pirosító, rúzs vagy szemhéjfesték, a hatalmas színválaszték, a megfizethető árak és a kiváló minőség a világ minden táján meggyőző érvként szolgál. A cég kreatívjai szezonról-szezonra igyekeznek a trendek előtt járni és minél hamarabb elérhetővé tenni a legdivatosabb és leginnovatívabb termékeket az önmagát kifejezni vágyó nő számára.

flormar matte nail enamel élethű színek.jpg

A webáruház kínálatáért kattints ide.

Golden Rose

A Golden Rose Cosmetics termékei a török cég létrejöttének 30. évében már több mint 80 országban kaphatók. Népszerűségét legfőképp alacsony árainak és kiváló minőségének köszönheti. Körömlakkjaik között megtalálhatjuk a legalapvetőbb és a legmerészebb igényeket kielégítő termékeket is, legyen az francia manikűr, pasztell vagy neon, glitter, csillámos vagy krém finish. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindenki számára kedvező áron tegye elérhetővé a legújabb és legkülönlegesebb effekt körömlakkokat, így válnak körömlakkjai egyre szélesebb körben ikonikus termékekké.

GR holiday nail color_Newproduct240413 (1).jpgA webáruház kínálatáért kattints ide.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása