Smink & Makeup

NYERD MEG a tökéletes ünnepi sminkkollekciót: L'Oreal Paris by Palvin Barbi

2013. december 21. spacegirl

Ha tetszett a L'Oreal Paris ünnepi sminktrendje, akkor nagyon jó hírünk van a számodra: te is könnyedén tündökölhetsz úgy, mint Palvin Barbi, ugyanis a teljes sminkkollekciót megnyerheted! Sőt, nem is egy, hanem rögtön két ajándékcsomagot sorsolunk ki a L'Oreal Paris jóvoltából!

A csomagok tartalma: 1 db Lumi Magique folyékony alapozó, 1 db Lumi Magique Highlighting Pen ecsetes korrektor, 1 db True Match púder, 1 db  Le Blush 120-as Sandalwood Pink árnyalatban, 1 db Color Infaillible szemfesték 016-os Coconut Shake színben, 1 db Volume Million Lashes Excess Noir éjfekete szempillaspirál, 1 db Shine Caresse szájfény 300-as színben. A csomagok értéke egyenként 25.500 Ft!

Hogyan vehetek részt a játékban?

Mindezért cserébe csupán annyit kérünk, hogy:

  1. Lájkold vagy oszd meg ezt a bejegyzést és
  2. Posztold az ünnepi sminkedet az Instagramra #lorealkarácsony, majd a #lorealszilveszter hashtaggel!

FONTOS! A karácsonyi (akár karácsony előtti, céges bulis és két ünnep közötti) sminkedet a #lorealkarácsony, a szilveszteri sminkedet pedig a #lorealszilveszter hashtaggel lásd el. Nyugodtan küldj be képet mindkét fordulóra, és persze használhatod korábbi fotódat is erre a célra. Az sem baj, ha többen vagytok rajta a családoddal, barátaiddal, kollégáiddal. A fotón lehet a teljes arcod, de akár csak a szemed vagy a szád is :)

lorealkaracsony.jpg

Arra figyelj, hogy a profilod ne legyen privátra állítva és a képet az összes követőddel oszd meg, mert különben nem fogjuk látni a nevezésedet! (Ha a követőidet egyesével jóvá kell hagynod, akkor a profilod privátra van állítva. Ezt a profil beállításoknál tudod módosítani.)

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2014. január 1-jén éjfélig tart. A játék végén a beküldött fotók készítői közül két nyertest sorsolunk. Azt talán már ki is találtátok, hogy az egyik csomagot a karácsonyi, a másik csomagot a szilveszteri sminkek beküldői között sorsoljuk ki! 

Hogyan juthatok a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot a L'Oreal postán juttatja el a nyertesnek, akit az Instagramon fogunk értesíteni 2014. január 3-áig. A nyertes január 7-én 12.00-ig jelentkezhet a nyereményért a deborah.spacegirl@gmail.com email címen. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Egy személy két érvényes nevezést adhat le, egyet a karácsonyi, egyet a szilveszteri játékra. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása