Smink & Makeup

Mennyei Mannák: Fénylő mosoly ajakbalzsam és Nyugalom szigete halántékbalzsam teszt

2014. január 02. spacegirl

A Manna termékeket már talán nem is kell bemutatni senkinek, de mivel mi még nem írtunk róluk, íme egy kis rövid "történelem". A Mannaszappan családi manufaktúrát Varga-Darabos Andrea alapította, aki még 2004-ben kezdett el természetes kozmetikumokkal foglalkozni. Mivel az üzletek polcain nem talált jó minőségű, natúr tisztálkodószereket, ezért maga kezdett el vegyszermentes, csak természetes anyagokból szappanokat készíteni otthon. Ebből nőtte ki magát 2010-re a Mannaszappan, amely mára százezres vásárlói táborral rendelkezik. A Manna számos különböző kategóriában elnyerte már a Magyar Termék Nagydíjat is.

manna_ajakbalzsam_halantekbalzsam.jpg

Ebben a posztban két termékről olvashattok, a Fénylő mosoly ajakbalzsamról és Nyugalom szigete halántékbalzsamról. Mindkét termék 15 ml-es kiszerelésben, csavaros tetejű, kis fém tégelyben érkezik. Nem vagyok nagy híve azoknak a csomagolásoknak, amikbe a kezemmel bele kell nyúlni, de ezen azért túl tudok lendülni.

A Fénylő mosoly ajakbalzsam azt ígéri, hogy egyszerre ápolja és ragyogóan fénylővé teszi az ajkakat, természetesen méreganyagok nélkül. Ez az ajakbalzsam tele van hidratáló és ápoló olajokkal és vajakkal, a benne lévő illóolajoknak köszönhetően aromaterápiás hatással bír, a méhviasz pedig segít hosszan fenntartani ezeket az áldásos hatásokat.

Összetevői: Szezámolaj, Ricinusolaj, Shea vaj, Kakaóvaj, Méhviasz, 100%-os tisztaságú citrom illóolaj, 100%-os tisztaságú narancs illóolaj, E-vitamin

Forrás: mannaszappan.hu

manna_fenylo_mosoly_ajakbalzsam.jpg

Manna Fénylő mosoly ajakbalzsam

Tapasztalatom: Amikor először kinyitottam ezt az ajakbalzsamot és beleszimatoltam, azonnal odáig voltam, ugyanis isteni narancsos csoki illata van. A textúrája viszont elég kemény, hűvösebb időben "kapirgálni" kell belőle. Igaz, hő hatására szépen lágyul, így az ajkakon már könnyen elteríthető. Kis mennyiségben nem sok hatást tapasztaltam, de ha bőven teszek fel belőle, akkor már jól hidratál. Érdemes néhány óránként újra felvinni, ami azért vállalható kompromisszum. Összességében nekem bevált, előszeretettel használom. Elsősorban azoknak ajánlom - télre legalábbis - akiknek nem extrém szárazak az ajkai. (Ha kipróbálnátok, ITT tudjátok megrendelni.)

manna_fenylo_mosoly_ajakbalzsam_nyitva.jpg

Manna Fénylő mosoly ajakbalzsam

A Nyugalom szigete halántékbalzsam természetes megoldást ígér a stressz leküzdésére. Többféle illóolajat tartalmaz, melyek aromaterápiás hatással bírnak: a levendula illóolaj nyugtató hatású, a rozmaring illóolaj segít a depresszióval szembeni harcban, míg a gyömbér illóolaj feltölt energiával. A halántékbalzsamot óvatos, körkörös mozdulatokkal kell felvinni a homlokra, a halántékra és a fülkagyló mögé. 

Összetevői: Extra szűz olívaolaj, shea vaj, méhviasz, 100%-os tisztaságú levendula illóolaj, 100%-os tisztaságú gyömbér illóolaj, 100%-os rozmaring illóolaj, E-vitamin

Forrás: mannaszappan.hu

manna_nyugalom_szigete_halantekbalzsam.jpg

Manna Nyugalom szigete halántékbalzsam

Tapasztalatom: A halántékbalzsam különösen izgalomba hozott, ugyanis sosem próbáltam még ilyen terméket. A textúrája az ajakbalzsaméhoz hasonló. Nagyon finom illata van, ami a benne lévő három illóolajnak - levendula, gyömbér, rozmaring - köszönhető. Az ajánlott területeken kívül az orrcimpámhoz is szeretek felvinni belőle, már csak azért is, hogy jobban érezzem az illatát. Ami a hatást illeti, a kellemes illaton kívül olyan sok mindent nem tapasztaltam, de ha éppen magam alatt vagyok, akkor aztán hiába kenegetem magam bármivel :) Ami még fontos lehet, hogy nem tömíti el a pórusokat. (Ha kipróbálnátok, ITT tudjátok megrendelni.)

manna_nyugalom_szigete_halantekbalzsam_nyitva.jpg

Manna Nyugalom szigete halántékbalzsam

Ti próbáltátok már a Manna balzsamokat, mi volt a tapasztalatotok?

A termékeket a Mannától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása