Smink & Makeup

Új "sminket" kapott a Makeup Blog

2014. január 09. spacegirl

Talán már észrevettétek, hogy a karácsonyi ajándékunk az volt a Blog.hu csapatától, hogy teljesen új külsőt kapott a Makeup Blog. Nekünk nagyon tetszik az új dizájn, mert igazán kifinomult és letisztult lett.

smink-makeup-logo.jpg

Amint láthatjátok, a logónk is némi ráncfelvarráson esett át, úgyhogy mostantól ezeket a betűket keressétek! A facechart nem került számüzetésbe, de kicsit háttérbe szorult, csak akkor tűnik fel diszkréten, ha az oldal tetején Smink&Makeup felirat fölé viszitek a kurzort.

Mi változott?

Az egyik legfontosabb változás, hogy szélesebb lett a poszthasáb, így a korábbiaknál sokkal nagyobb méretű, jóval látványosabb képeket is bele tudunk tenni a posztokba. Reméljük, hogy ezek a nagyobb képek Nektek is hasznosak lesznek és jobban szemléltetik a mondanivalónkat.

menusor_makeup.png

A másik fontos változás a felső menücsík, amely csak akkor jelenik meg, amikor az eredeti menüt kigörgetitek az oldalról. Ha tovább görgettek, akkor a követés gombok és a kereső is bekerül a fejlécbe, így bármikor könnyen elérhetitek ezeket a funkciókat, nem kell keresgélni. 

Apropó, követés: most már rengeteg helyen követhettek minket, ahol Nektek kényelmes!

A fekete csíkban a logóra kattintva a főoldalra juttok, míg az egyes menüpontokról továbbra is a témák gyűjtőoldalaira, így reményeink szerint könnyebben navigálhattok az oldalon.

cim-tetszik.png

A posztokban a tetszik gomb a cím mellé került, míg a posztok végén megosztás gombot találtok. Ha tetszenek a bejegyzések, bátran bökjetek rájuk, minden lájknak és megosztásnak nagyon örülünk! :) Szintén poszt oldali változás, hogy az ajánlott bejegyzések képes formában jelennek meg.

Mi nem változott?

A lelkesedésünk :) Továbbra is az eddig megszokott formában és rendszerességgel készülünk Nektek posztokkal, és reméljük, hogy idén is hasznosnak és érdekesnek fogjátok találni őket!

Az új külsőért külön köszönet Gräfl Jánosnak (dizájn) és Péter Stefániának (sitebuild)!

Nektek hogy tetszik?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása