Smink & Makeup

Beauty System a Douglas-tól

2014. január 18. Katushka

A Douglas Beauty System kiváló minőségű termékcsalád, mely 3 aktív összetevő hatására alapoz. Hidratáló, ragyogásfokozó és öregedésgátló hatóanyagok segítenek hozzá minket a fiatalos, ápolt arcbőr megőrzéséhez. A termékek elérhető áron kínálják a szépségipar legújabb vívmányait a 27-75 éves korosztálynak, áttekinthető, egységes struktúrában. 

Moisturising Body Lotin - Hidratáló testápoló

DBS_Care&Comfort_Moisturising Body Lotion_775751.jpg

Gazdag összetételű, gyorsan felszívódó testápoló DBS Body Comlex összetevővel. A shea vaj biztosítja a bőr védelmét, hosszan tartó hidratáltságát, simaságát és bársonyosságát. Hipoallergén, bőrgyógyázatilag tesztelt, parabén- és ásványi olaj mentes termék.

Ár: 3990 Ft - 400 ml

Shower Gel - Tusfürdő

DBS_Care&Comfort_Mild Shower Gel_775754.jpg

Krémes, lágy tusfürdő, ph semleges, idális választás az érzékeny bőrűek számára is. Fris, kellemes közérzetet biztosít egész nap.

Ár: 3490 Ft - 400 ml

Intensive Hand Cream - Intenzív kézkrém

DBS_Care&Comfort_Intensive Hand Cream_775755.jpg

Intenzíven hidratáló kézkrém, pantenol tartalmánál fogva ápolja és védi a kézbőrt és a körmöket. Gyorsan felszívódik, SPF15 fényvédő faktorral rendelkezik. Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és ásványi olaj mentes termék.

Ár: 2990 Ft - 100 ml

Gentle Deo Cream - Deo krém

DBS_Care&Comfort_Gentle Deo Cream_775753.jpg

Gyengéden ápoló, 48 órán át tiszta, friss közérzetet biztosító, alumíniumot nem zartalmazó dezodor. Aloe és rízsprotein tartalmánál fogva finoman ápolja a bőrt. Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és ásványi olaj mentes termék.

Ár: 3990 Ft - 100 ml

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása