Smink & Makeup

Ha nincs időd főzni vagy csak szimplán lusta vagy :)

2014. február 04. Katushka

Ezt a posztot azoknak ajánlom, akik rendszeresen rendelnek maguknak ebédet munkahelyre, de már sokszor befürödtek, mert nem hozták ki vagy nem azt kapták, amit kértek.

Megmondom az igazat, attól függetlenül, hogy most lenne időm minden nap főzőcskézni, mégsem teszem... Reggel leülök a gép elé itthon és legközelebb akkor nézek az órára, amikor már dél van és korog a hasam, így aztán olyankor már nem kezdek el azon töprengeni, hogy mit főzzek - hozzáteszem, igen kezdő még a főzési gyakorlatom :) - hanem felcsapom a netet és rendelek valamit. Kb. 6 éve ha  kajarendelésről van szó, akkor mindig a Netpincérnél lyukadok ki, viszont az elmúlt 1,5-2 évben többször hagytak cserben. Nem jött meg időben a kaja, mást küldtek stb. Volt olyan, hogy egy kolléganőmmel egyszerre rendeltünk ugyan onnan, egymás tudta nélkül és az enyém megérkezett az övé pedig nem, mert azt gondolták, hogy töröltük az egyik megrendelést ezzel. No comment... Azt már persze a kutya nem nézte, hogy tök más személy rendelt. Persze nem mondom, hogy ez kizárólag a Netpincér hibája volt ez, mert biztos, hogy az étterem is ludas volt, de mégis elérkezettnek láttam az időt, hogy változtassak ezen a rutinon és más alternatívát keressek.

1-2 hónapja láttam a Facebookon, hogy minden ismerősöm elkezdte likeolgatni a Foodpanda oldalát. Akkor azt hittem, hogy ez valami új napi kajakiszállító cég, olyan mint a Norbis vagy a Gastroyal vagy sorolhatnám, épp ezért nem is kattintottam, mert nem igazán érdekelt ez a megoldás. Aztán egy beszélgetés alkalmával ismét felmerült ez, amikor épp a Netpincér miatt morogtunk és akkor mondták nekem, hogy a Foodpanda is olyan mint a Netpincér, csak abban legalább eddig még nem csalódtak. Ezen felbuzdulva én is megnéztem az oldalukat, hogy mi van náluk.

The-Food-panda-logo.jpeg

Az étteremválaszték a 14. kerültre kielégítő volt. A rendelésem csodával határos módon rendben és nagyon is időben megérkezett, nem úgy mint korábban, mert hogy a rendszer nem küldte el a megrendelést az étteremnek időben stb... Ami még szintén nagyon szimpi, hogy a sikeres megrendelésről SMS-t kapunk, így biztosak lehetünk benne, hogy valóban megérkezett a rendelésünk és nem kell külön az email fiókba belépegetni, a telefon meg úgyis mindig ott van nálam :) Ami meg aztán főleg nagyon nyerő volt nálam, hogy van mobilos alkalmazásuk (sokkal használhatóbb, mintha mobilon a netes verziót nézném), így akár útközben is simán tudok magamnak rendelni mobilon, nem kell megvárni, hogy gépközelben legyek. Mire hazaérek, már jöhet is a kaja :)

Ami annyira nem tetszett, hogy nem lehet még SZÉP kártyával fizetni, de bízom benne, hogy ezen a hiányosságukon hamarosan javítani fognak, mert akkor maximálisan elégedett leszek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal.

Nektek van olyan bevált kajarendelős oldalatok, amit ajánlani tudtok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása