Smink & Makeup

Rexona Maximum Protection - Független vélemények, tesztek vol.1

2014. február 09. Katushka

Ha még emlékeztek, karácsony előtt volt egy jó kis Rexonás nyereményjátékunk, amiben 20 szerencsést sorsoltunk ki. A nyertesek kaptak egy-egy Rexona ajándékcsomagot, mi pedig csak annyit kértünk, hogy próbálják ki, teszteljék és küldjék el a véleményüket. Nagyon kíváncsi voltam, hogy másoknak mi a tapasztalata a termékkel kapcsolatban, mert mi is próbáltuk már és imádtuk. Most jöjjön néhány tőlünk teljesen független vélemény...

Rexona-Maxpro-Clean-Fresh-Scent.jpg

Ez az izzadásgátló tekerős kivitelben készült krémes állaggal. Az Everyday Fresh-nek sokkal kellemesebb illata van számomra mint a Clean Fresh Scent változatának. Mind a kettőnek igen intenzív az illata, amit elég sokáig meg is tart. Idővel ugyan enyhül az erőssége és kellemesebb kevésbé intenzív illatot hagy.

Az állaga ugyan krémes, de felvitel után kicsit összeáll és kifehéredik a bőrön "púderes" hatást keltve, ezért semmiképpen nem szabad pont indulás előtt használni, mert hagyni kell egy kis időt a száradásra, majd letörölgetni róla a felesleget. Ugyanis még így is összefogja egy kissé a fekete ruhát.

Nem kell belőle túl sokat használni elég egy vagy két tekerés. Hatékonyságát illetően eddig ez a legjobb dezodor, amit használtam. A leírásban benne van, hogy este fürdés után, lefekvés előtt használjuk, így fejti ki a legjobb hatást. A biztonság kedvéért én még reggel is kentem fel belőle egy keveset. A használat során egyszer sem tapasztaltam kellemetlen szagokat vagy foltokat a nap folyamán, akkor sem, ha esetleg erősebb igénybevételben volt része (Sport).

A másik szempont, hogy 48 óráig kell hatniam, tehát másnap zuhanyzás után is kifejti hatását. Ezt is kipróbáltam. Este zuhanyzás után nem használtam a dezodort, csak másnap reggel. Az éjszakai izzadástól is megvéd. Reggel sem éreztem izzadságfoltot vagy kellemetlen testszagot.

Mindent összevetve úgy gondolom, hogy erős igénybevétel esetén is nagyon hatékonynak bizonyult a dezodor. Nem mindennapos használatra tartanám (a púderes jellege miatt), de ha szükség van rá akár nyáron vagy a sport miatt, akkor biztos ezt fogom használni.

- Csilla

El kell mondanom, hogy rengeteg izzadásgátlót kipróbáltam különböző márkákból, stiftet, spray-t is egyaránt, de valamiért egyik sem vált be hosszú távon. Pesszimista voltam a Rexona újdonságával kapcsolatban is, de pozitívan csalódtam benne, magas ára ellenére ezt fogom használni a jövőben is. Egész napos védelemre van szükségem, mivel reggeltől estig emberek között dolgozom, a foltok, kellemetlen szagok számomra még inkább elfogadhatatlanok. Ebben megtaláltam viszont most a megfelelő izzadásgátlót, akár estig, sőt még a munka utáni edzés alkalmával is biztosan véd. A használati utasítás szerint lefekvés előtt kellene alkalmazni, viszont én minden nap a reggeli zuhanyozás után használtam és így is elégedett voltam vele. Felkenés után a fehér színű, kellemes állagú és illatú dezodor, ha a doboz tetejével elkenjük, gyorsan beszívódik és nem hagy összeállt darabkákat a bőrön mint sok más dezodor. Ezután egész napra elfelejthető a kellemetlen izzadás. Ha este még beiktatok egy edzést, kicsit rásegítek egy kis plusz felkenéssel a biztonság kedvéért. A hatás bombabiztos. Összességében teljesen elégedett voltam, bátran ajánlom Mindenkinek.

- Szilvi

Nekem nagyon bejött a lila dobozos - az illata, az állaga, kipróbáltam éjszakára majd nappalra is. Igaz, kicsit ragad, nehéz lemosni. De most nehéz fizikai munka közben tesztelem. Egyáltalán nem lett vizes sem a ruhám, sem a bőröm. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, nem hagyott foltot és a bőrömön sem váltott ki allergiás reakciót - igaz az ára húzós, de megmaradok mellette.

- Krisztina

Nem kell belőle sok, mégis nagyon hatásos. Edzés közben sem izzadok, nem úgy mint más fajtáktól, szóval csak dicsérni tudom. Az ára mondjuk lehetne kicsit alacsonyabb is :)

- Erika

Lassan 2 hete használom a Rexona- Everyday fresh stiftet. Első szagolgatásra elég erősnek tűnt, viszont felkenve már kellemesen finom illata van, ami sokáig megmarad.

Ahogy azt javasolják, én is használom esténként és a reggeli tusolásnál is érződik a vízlepergető hatása. A napi teendők folyamán nem tapasztaltam izzadást, sem pedig kellemetlen szagokat, pedig rohanós napjaim vannak mostanában. Bár eddig sem voltam az a nagyon izzadós típus, bátran merem ajánlani azoknak, akik izzadási problémákkal és kellemetlen szagokkal küszködnek.

- Dinuska

Külső: Nagyon tetszik a csomagolás, jó a design, kényelmes használni.

Belső: A dezodor állaga tetszik, hamar beszívódik, de sajnos csomósodik, és ami nagyon zavaró - és ezért nem nagyon használtam az ilyen állagú termékeket -, hogy nagyon megfogja a ruhát. Ha öltözködés előtt használom akkor lehet átöltözni, de ha utána, akkor is fehérje fogja a felsőt belülről. Az illata isteni és a tartósságával is maximálisan meg vagyok elégedve.

- Andii

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása