Smink & Makeup

Thomas Sabo ismét hódító körútra indul

2014. február 10. Katushka

A THOMAS SABO sikertörténete 1984-ben kezdődött a Sterling ezüstből készült high-end ékszerek megalkotásával. 2006-ban a THOMAS SABO Charm Club kollekciója a charm karkötők valóságos reneszánszát indította el. 2010-ben a Charm Club egy érzéki illattal, a Charm Rose Eau de Parfummel bővült, amely világszerte sikert aratott. 2013 őszétől a rajongóknak már nem kell tovább várakozniuk a legújabb THOMAS SABO illatkompozícióra: itt a Charm Rose Intense!

ts-charm-rose-intense-lo.jpgNagyon bájos, nagyon intenzív

Milyen is lenne az élet a szerelem szikrázó játéka nélkül? A Charm Rose Intense ötvözi a csábítás, az érzéki szerepjáték és a kacér flörtölés szenvedélyét. Egyszerre ötletes és szenvedélyes, titokzatos és játékos, elbűvölő és csábító – valamint rendkívül érzéki és nőies.

Minden a szerelemről és a szenvedélyről szól

A Charm Rose Intense illata épp oly sokoldalú és intenzív mint a szerelem maga. A rózsaszín árnyalatai, a sötét vörös és a fekete ünnepli az érzelmek világának mély szenvedélyét és kacér érzékiségét. Az illat bársonyosan érzéki aurája simogatja a bőrt. A Charm Rose Intense csábító, elegáns és szexi külsővel jelenik meg: a csodálatos üveg mély-feketére lakkozott dobozban található, ragyogó vörös rózsa díszekkel, a Charm Clubra jellemző csíkos minta fekete bársonyban ragyog. A kis rózsa függő tökéletesen hangsúlyozza a Charm Rose Intense extravaganciáját és értékességét.

Az illat

A Charm Rose Intense egy virágos-friss illatáradattal nyit, amelyben fellelhető a mandarin és a frézia illata, egy csipetnyi bársonyosan puha fehérbarackkal. A kizárólag a THOMAS SABO számára kreált, „fekete rózsa szimfónia” – egy értékes, természetes ‘rose absolue’, amely intenzíven illatozó sötét-vörös, szinte fekete rózsákat tartalmaz – a rejtélyeivel csábít, a bazsarózsa könnyed eleganciájával, finom kecsességével és az érzéki lisylanggal összeolvadva egy intenzív, de mégis vidám illatélményt ad. A bázis jegy csábító és varázslatosan nőies. A pacsuli magával ragadó ereje találkozik a meleg rózsafával, az érzéki vanília eszenciával és a bársonyos ámbra jegyekkel, így kölcsönözve Charm Rose Intense-nek csábítóan lágy aurát.

Az illatról tesztet ITT olvashattok nálunk.

Forrás: sajtóanyag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása