Smink & Makeup

Bőrmegújító arckrém aknés, problémás bőrre: La Roche-Posay Effaclar Duo [+]

2014. február 19. spacegirl

A La Roche-Posay, az aknéra hajlamos érzékeny arcbőr ápolásának szakértője, 2009-ben vezette be egyedülálló arckrémét, az Effaclar Duot. Az alapos bőrgyógyászati szakértelemből származó egyedülálló textúrának és a magas toleranciának köszönhetően fontos mérföldkővé vált az aknés arcbőr ápolásában. Bőrgyógyászok által ajánlott, fiatalok és felnőttek által egyaránt használt termékké vált világszerte. Most La Roche-Posay továbblép a bőrhibák kialakulásának, következményeinek és megelőzésének megértésében, és új arckrémet dob a piacra, az Effaclar Duo [+]-t.

La Roche-Posay Effaclar Duo[+].jpg

Ez a krém csökkenti az arcbőr súlyos bőrhibáit, hat az akné utáni foltok ellen és megelőzi kialakulásukat. Ún. Procerad szabadalmazott aktív hatóanyagot tartalmaz, amely meggátolja az akné utáni piros és barna foltok kialakulását, amelyek gyakran a gyulladásos akné eredményei, mind a 6 fototípusnál. Ennek az aktív hatóanyagnak köszönhetően az akné utáni foltok elleni hatás már az arcbőr mélyén, kialakulásuk előtt, a melanogenézis stádiumában megtörténik. A Procerad ráadásul küzd a foltok kialakulása és felszínre jutása ellen, tehát a gyulladás utáni hiperpigmentáció ellen (PIH).

Az üde krém-gél textúra gyorsan felszívódik, nem ragad, nem zsíros és hosszan tartó matt hatást ad az arcbőrnek. Az egyszerű alkalmazásnak és az egyedülálló textúrának köszönhetően nem szükséges az arckrém bőrbe való bedörzsölése, ami minimalizálja a gyulladás elterjedését. Az arcbőr azonnal hidratált lesz. Sminkalapnak is kiváló.

Nem komedogén, hipoallergén, parabénmentes és nikkelérzékenységre tesztelt. Javasolt alkalmazása: reggel és este az Effaclar habzó artisztítóval vagy az Effaclar micellás arctisztítóval megtisztított arcbőrre kell felvinni.

Kapható a márkát árusító patikákban, ajánlott fogyasztói ára 4.199 Ft (40 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása