Smink & Makeup

Hatékony megoldás a pigmentációs bőrhibák ellen: Eucerin Even Brighter korrektor stift

2014. február 21. spacegirl

EUC_RGB_Lifestyle01_0498.jpg

Az Eucerin Even Brighter termékcsaládjáról, amely csökkenti a hiperpigmentációt, korábban már hírt adtunk nektek. Ezek a termékek hatékony összetételüknek köszönhetően regenerálják és védik a bőrt, valamint megóvják azt a korai bőröregedéstől.

A termékek egyik fő hatóanyaga, a B-Resorcinol, megakadályozza a melanin termelődését, amelynek eredményeképpen a melanin szintézis már ott megállítható, ahol eredetileg fellépne. Amikor ugyanis túlzott mennyiségű melanin termelődik, különféle méretű és formájú pöttyök és barna foltok jelennek meg a bőrön. A pigmentáció leggyakoribb fajtái napfoltok (lentigines solares) és öregségi foltok (letigines seniles) formájában jelentkeznek. A bőrhibák, pigmentfoltok azoban sokszor a nők önbizalmára is hatással vannak, egyszerűen elégedetlenek kinézetükkel.

Miután a hiperpigmentációtól a kémiai hámlasztás vagy lézerkezelés révén megszabadultunk és a bőr meggyógyult, az Even Brigher segít megőrizni annak szépségét és megakadályozza az új pigmentfoltok kialakulását.

ECN_12803_Even_Brighter_SpotCorrector.jpg

A nappali és éjszakai krém mellett a termékcsalád új tagja az Even Brighter korrektor stift (5 ml). A korrektor stift termék bőrbarát, magas koncentrációjú B-Resorcinol hatóanyaga segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. A termék 4 hetes használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. A rendszeres használat során a bőr tónusa folyamatosan javul. Illatanyag- és parabenmentes. Használata: a megtisztított bőrre, közvetlenül a pigmentfoltra kell felvinni. Használható a dekoltázs és a kéz bőrének ápolására is. Szembe ne kerüljön!

Ajánlott fogyasztói ára 4.410 Ft és az Eucerin márkát árusító patikákban kapható.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása