Smink & Makeup

Ápoló hajfesték virág nektárral és növényi olajokkal: Schwarzkopf Nectra Color

2014. február 25. spacegirl

NECTRA poszter fekvo.jpg

A Schwarzkopf egy ammóniamentes, magas teljesítményű hajfestékkel jelentkezett, a Nectra Colorral, mely virág nektárt és növényi olajokat tartalmaz.

A Nectra Color egy tartós, ápoló hajfesték, mely a gyönyörű, ápolt haj érzetét és fantasztikus színek kombinációját nyújtja minden nő számára. Formulája fantasztikus színintenzitást, árnyalattól függő ősztakarást és ápolt, ragyogó hajat nyújt. Az élettel teli, intenzív színeredmény titka a különleges összetételben rejlik. A készítmény minden egyes hajszálat beburkol, ezáltal sima, ragyogó eredményt hoz létre. A szagmentes krémalap kiemeli a domináló málna illatot, melyet telt, egzotikus gyümölcsillattal fokozva létrehozták a tiszta illatélmény kompozícióját. A krém állagú készítmény nem tartalmaz sem ammóniát, sem ásványi olajokat. Az eredmény: intenzív színek fantasztikus ragyogással és ápoló hatás. Az intenzív hajbalzsam a hajfestés után ápolja a hajat, és segít a kapott hajszín megtartásában.

NECTRA_Portfolio.jpg

A Nectra Color tizennégy színárnyalata olyan természetes árnyalatokból áll, mint például a Sötét Barna, Természetes Barna, Természetes Szőke, Világos Gyöngyszőke, valamint olyan divatos színárnyalatok is megtalálhatóak köztük, mint a Kékes Fekete, Intenzív Vörös, Nugát Barna, Praliné Szőke, Természetes Világosszőke.

A Schwarzkopf Nectra Color hajfestékek januártól kaphatók az üzletekben, ajánlott fogyasztói ára 1.499 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása