Smink & Makeup

Bemutatkozik az új Bourjois 123 Perfect CC család

2014. február 28. Katushka

A tavalyi év a BB krémek éve volt, idén pedig a CC krémek próbálnak betörni. A CC krémalapozó és korrektor krém újdonság a Bourjois alapozói között. Ötvözi az alapozók és bőrápolók jó tulajdonságait, amit ígér, az az egész nap folyamán 100%-ban korrigált és hidratált arcbőr. Bourjois a színek területén szerzett szakértelmét bevetette az arcápolásban...

Bourjois 123 Perfect  CC_3.jpg

A CC krém formula szíve a 3 új korrigáló pigment, melyet az 123 Perfect termékcsalád inspirált:

  • Barack szín a fáradtság korrigálására
  • Zöld a pirosság megszüntetésére
  • Fehér a pigment foltok elfedésére

Ezek a nagyon finom színes pigmentek a bőr színétől függetlenül egybeolvadnak a bőrrel, miközben elfedik a bőrhibákat, finomítják a bőr textúráját. Minden színhez adtak egy pici pinket, hogy a végeredmény ragyogó sminkhatás legyen.

123 Perfect CC Cream

Könnyed, olajmentes formulája minden bőrtípushoz megfelelő. Egész nap hidratálja a bőrt, és véd az UVB sugarak ellen (SPF 15). Egy olyan hatóanyagot tartalmaz, melynek több kedvező tulajdonsága van: a fehér tea kivonat energizáló hatóanyagai ragyogóbb bőrt, és egészséges arcszínt eredményeznek! 4 árnyalatban vásárolható meg.

Kiszerelése: 30 ml

Bourjois 123 Perfect  CC.jpg

123 Perfect CC – szemkörnyék korrektor

Egy innovatív, több hatású ápoló korrektor, mely korrigálja, puhítja, ragyogóvá varázsolja a bőrt még a legérzékenyebb szemek esetében is! Rugalmas, szilikonos vége megkönnyíti a termék felvitelét, anélkül, hogy megnyújtaná a bőrt a szem körül. 3 árnyalatban vásárolható meg.

Kiszerelése: 1,5 mlBourjois 123 Perfect  CC_2.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása