Smink & Makeup

Ötletek Anyák Napjára

2014. március 21. Katushka

Az Anyák Napja az az egyik olyan ünnep, amit igazából minden nap tartani kéne! Azt gondolom, hogy ők azok, akik a világon mindent megérdemelnek. Most csak néhány apró ötlet jón, hogy például mivel lehetne nekik kedveskedni :)

mothers-day.jpg

Rose bubble bar …

Ez a gyönyörűen kidolgozott habfürdő Anyu fürdőjét egy pillanat alatt átváltoztatja rózsában dőzsölős álomutazássá a bőrpuhító habhegyek csodavilágában. A puhító hatásról a csipkebogyóolaj és a keverékbe reszelt kakaóvaj gondoskodik, az illat pedig a rózsának és a citromnak köszönhető. A habfürdő vadonatúj formulával készült: a keverékhez kukoricakeményítőt adtak, hogy egy kicsit korlátozzák a habnövekedést. Ez azt jelenti, hogy a tömb sűrűbb lett és ketté lehet törni, így két alkalomra is elegendő. No persze egyszerre is felhasználhatod, ha rengeteg krémes és bőrpuhító habot szeretnél a kádba varázsolni.

6484-Rose-group-for-web.jpg

Inhale Exhale fürdőgolyó

Ennek az új fürdőgolyónak a két fele a Gorilla Perfume két részből álló parfümjének, a Breath of Godnak egy-egy illatát hordozza. Az Inhale rész gyorsan elpezseg, így Anyukád, akit megajándékoztál a fürdőgolyóval, először a neroli és a rózsa léleknyugtató illatát lélegezheti be. Majd amikor hátradől a kádban és ellazulva kifújja a levegőt, már az Exhale illat biztonságot sugalló hangulatát élvezheti, melyben a füstös cédrusfa, valamint az élénkítő citrom és grapefruit keveredik. A fürdőgolyónak ez a fele lassabban pezseg, hogy Anyukádnak minél hosszabban lehessen része a csodás fürdőélményben.

6486-Inhale-Exhale---group-2-2.jpgMum’s habfürdőpálcák

Újra itt vannak a népszerű illatokat árasztó, többször használható, innovatív Mum habfürdőpálcák, kifejezetten az Anyukák számára! Idén egy kis fürdőgolyó-keveréket is adtak a Mum formulájához, így a tömböcskékkel most még könnyebb habhegyeket növeszteni a kádban. Egyszerűen csak tartsd a megeresztett csap alá, és már duzzadoznak is a pompás illatú habok. Vidám, élénksárga virág, melynek ugyanolyan édes, karamellás illata van, mint a Lush világkedvencének, a Honey I Washed The Kids szappannak. Teli van az édes vadnarancs és a bergamott lélekvidító olajaival, így ez a habfürdő nemcsak nyugtatja és puhítja a bőrt, hanem egészen biztosan jókedvre is derít minden Anyukát.

5830-The-Mum-640-x-587.jpgTulip...

Ez a gyönyörű virág Oroszországban a nemzetközi nőnap jelképe. Anyák napjára is tökéletes választás! Ennek a habfürdőnek ugyanolyan az illata, mint a Sex Bomb fürdőgolyónak; elbűvölő kompozíció, mely felfrissíti és derűsen tisztává varázsolja a gondolatokat.

5817-Mum-Tulip-640-x-587.jpg Madame Butterfly

Cuki, rózsaszín pillangó, melynek pompás illatát a rózsakivonat és a rózsaolaj adja. Van benne egy árnyalatnyi, bőrkiegyensúlyozó hatású citrom- és muskátliolaj is.

5818-Madame-Butterfly-640-x-587.jpg Mumkin habfürdő

A Mumkin tavaly hihetetlenül népszerű volt, és világszerte meghódította a Lush rajongók szívét. Híressé vált elbűvölően gyümölcsös illatáról és arról, hogy a fürdővizet mély, érzéki rózsaszínre festi. Nem is beszélve arról, hogy maga a megtestesült stílus és egyéniség. A Mumkin egyedi illata olyan, akár egy kosárka friss málnáé – egyszerűen ennivaló!

6291-Mumkin-new-640-x-587.jpg Secret Garden fürdőgolyó

Egy fürdő ezzel a virágos fürdőgolyóval és Anyukád úgy fogja érezni, hogy a saját külön kis titkos kertjében pihen. A fürdőgolyóból virágszirmok oldódnak ki, melyek a víz színén lebegnek, miközben rózsa, édes vadnarancs és rózsafa illata tölti be a fürdőszobát. Külső, habzó rétege lassan pezsegve oldódik fel, így a Secret Garden hosszú, ellazító fürdőélményt kínál a zöld habtakaró alatt.

6292-flower ballistic.jpg Ajándékcsomagok

Strawberries and Cream

Egy kis luxusajándék Anyunak! A csomag két kényeztető, bőrnyugtató terméket rejt: egy banánnal, kakaóvajjal és vaníliával teli gazdag testápolót, meg egy kéjesen finom masszázstömböt, mely zúzott eperrel készült.

Tartalma: Sympathy for the Skin testápoló (100 g), Strawberry Feels Forever masszázstömb

6491-Strawberries-and-Cream---gift-for-web.jpgHello Sweetie

Tartalma: Rock Star szappan, Sweetie Pie tusfürdőzselé

6487-Hello-Sweetie-new-version.jpg Hello Sunshine

Tartalma: Brightside habfürdő, Charity Pot testápoló

6492-Hello-Sunshine-new-version1.jpg Mum’s Goodies

A tölcsér alakja hasonlít egy virágcsokoréra, ezért a Mum’s Goodies nagyszerűen beillik anyák napi ajándéknak, különösen, mivel benne van a virágszirmokkal teli Secret Garden fürdőgolyó is. A tölcsér gyönyörű díszítése hologramos szélű, csillogó buborékokat ábrázol. De a tölcsér beljsejében is rengeteg buborék rejtőzik Anyu számára, hiszen ebben a csomagban megtalálható a limitált kiadású Wonder Woohoo habfürdő, melyet a képregények női szuperhőse, Wonder Woman ihletett.

Tartalma: Rock Star szappan (csillag alakú kiadás), Secret Garden fürdőgolyó, Wonder Woohoo habfürdő.

6488-Mum's-Goodies---gift-for-web.jpgMum

Vedd rá Anyukádat, hogy szánjon magára egy kis időt és ráérősen élvezze ki az élményeket, amelyek ebben a ragyogó, játékos, habos és virágos csomagban rejtőznek. A Mum öt különböző fürdőkülönlegességet kínál Anyukáknak. A kerek, tovább használható fémdoboz ragyogóan színes grafikáját a hortenzia ihlette. A virágdíszítés jól érzékelteti, hogy mi van belül!

Tartalma: Secret Garden fürdőgolyó, Inhale Exhale fürdőgolyó, Mum’s habfürdőpálca, Rose habfürdő, Dream Cream testápoló (100 g), Gorgeous arckrém (minta)

6490-Mum-gift-tin--with-content-for-web-1.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása