Smink & Makeup

Egészségmegőrzés kristályvízzel - lehetséges?

2014. április 02. blondiegirl

natural.jpg

Az utóbbi években sokat lehet olvasni arról, hogy az élelmiszereinkben, italainkban, gyógyszereinkben és kozmetikumainkban mennyi káros anyag található, melyeket tömegesen juttatunk be a szervezetünkbe. Egyre többen fordulnak a bio vagy natúr termékek felé, amit magam is üdvözlök, bár bevallom, nem vetem meg időnként a műanyag gyors kajákat sem.

Közel másfél éve, orvosi javaslatra szinte teljesen felhagytam a gyógyszerszedéssel, semmiféle megfázás-elleni port, tablettát nem szedek még télen vagy influenza-szezonban sem és fájdalomcsillapítót is csak végszükség esetén alkalmazok. Szerencsére több mint 3 éve nem voltam igazán beteg, a szervezetemet arra kényszerítem, hogy maga birkózzon meg a problémákkal. Nem mindig voltam ilyen szerencsés, kisiskolás koromban rendszeres vendég voltam a doktor nénimnél, így gyermekkoromat végigkísérte a hagyományos orvoslás személete: ha baj van, gyógyszert kell bevenni, minden más kuruzslás. Ezzel a kettősséggel bennem próbálok mostanában a gyógynövények hatásairól tájékozódni, mint amilyen pl. az egyszerű kamilla vagy hársfa.

Olvasmányaim hamarosan elvezettek az informatív gyógyászat világába, ami azt hirdeti magáról, hogy nem azon az elven alapul, hogy különböző kémiai anyagok segítségével gyógyítsa a betegségeket, hanem a szervezet regenerációs képességére helyezi a hangsúlyt, amit különböző információk közlésével aktivizálnak. A vége ugyan homályos és a homeopátia felé már nem szívesen lépek, de a lényeg nagyon szimpatikus volt. Azonban itt is szinte mindenhol a gyógyításról lehet olvasni, annál kevesebb segítséget kapunk egészségünk megőrzéséhez. Egyetlen konkrét javaslat (ami eddig eljutott hozzám) a kristályvíz fogyasztása, amit szerencsére otthon is elkészíthetünk.

A kristályvíz elismerői szerint a víz képes megőrizni a külvilágból származó információkat, így hordozza azon anyagok tulajdonságát is, amibe csomagolják, amivel érintkezik. A kristályok meghatározott kristályszerkezettel és rezgéssel bírnak. Szerkezetük állandó, így képesek mindig ugyanazt a rezgést közvetíteni környezetük számára. A kristályok rezgést közvetítő képességét és a víz információ-tároló képességét használjuk ki, amikor kristályvizet készítünk. Most, a Vita Juwel fiola segítségével magam is kipróbálom a jótékony kristályvizet. Az ásványok üvegcsébe vannak zárva, így kizárt, hogy esetleg káros vagy nem kívánt anyagok az ivóvízbe oldódjanak, ráadásul a kristályokat sem kell nagy gondossággal tisztítani, elég az üvegcsét kéz-meleg vízzel leöblíteni. Igazán higiénikus, ráadásul így a kristályok minősége évekig változatlan marad.

A kristályfiolát 1,5 liter vízbe kell helyezni, és 7-8 perc elteltével már fogyasztható is a kristályvíz. Ha csak egy pohárral készítünk, mindössze 2-3 percre van szükség.

Ti szoktatok otthon kristályvizet készíteni? Mi most kezdünk bele egy kúrába, remélem feltölt energiával a tavaszi fáradtság idején. Ha nektek van már tapasztalatotok a témában, vagy csak véleményeteket szeretnétek megosztani, írjatok nekünk.

A terméket a mySPIRIT-től kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása