Smink & Makeup

The Body Shop újdonságok tavaszra a friss illatok kedvelőinek

2014. április 05. Katushka

Tavasszal előtérbe kerülnek a virágos és gyümölcsös illatok. A The Body Shopról pedig köztudott, hogy előszeretettel operálnak az ilyen illatokkal, legyen szó bármilyen termékről, akár sminkről is. Most a márka tavaszi újdonságaival ismerkedhettek meg részletesebben.

Early-Harvest Raspberry termékcsalád

Az értékes málnamag olajjal vagy a hidratáló málnakivonattal gazdagított termékek bőrvédő antioxidánsokat tartalmaznak, így a korai szüretelésű málnás kollekció a megszokottnál is intenzívebben hidratál, hogy bőröd 24 órán át olyan bársonyosan puha és finom illatú legyen, mint a friss málnaszemek. 

Raspberry Range.jpg

Málnás tusfürdő:
A tusfürdő méltányos közösségi kereskedelemből származó hidratáló mézet tartalmaz, ami selymesen puhává varázsolja a bőrt. A bőr tiszta és rugalmas lesz tőle.

Málnás testradír:
A testradír málnamagokat tartalmaz, melyek gyengéden leradírozzák a bőrt és eltávolítják az elhalt hámsejteket Sima és puha tapintású lesz tőle a bőr.

Málnás testvaj:
A testvajat hidegen sajtolt chilei málnamag olaj gazdagítja, ami fantasztikus hidratáló. Testhőmérsékleten olvad, a bőrt csodásan puhává és enyhén illatossá varázsolja.

Málnás testápoló:
A testápolót hidegen sajtolt chilei málnamag olaj gazdagítja. A bőrt puhává, rugalmassá és simává varázsolja és finom illatot hagy maga után.

Málnás EDT:
A nyár legkedveltebb illata egy kis üvegbe zárva. Az édes málna illatú EDT-t méltányos közösségi kereskedelemből beszerzett bio alkohollal készítik.

Peachy Soft Skin termékcsalád

Ez a finoman kényeztető testápolási sorozat hamar best-sellerré vált. Miután a világ minden tájáról érkeztek kérések, a szőlőskerti barack sorozatnak tavaszra vissza kellett térnie. Teli értékes barackmagolajjal, a szőlőskerti barack sorozat édes felüdülés az érzékeknek. Zamatos illata, ami a frissen szedett barackokat idézi, magával röpít a mediterrán napos lejtőire, ahol a gyümölcs gazdagon terem. Köszönhetően a 24 órás "szomjoltó" nedvességtartalmának, a szőlőskerti barack testvajunkkal egész nap érezheted a bársonyosan puha bőrt. A különleges kiadású szőlőskerti barack sorozat kilenc különböző, méltányos közösségi kereskedelmből származó hozzávalót tartalmaz, amelyek a világ minden tájáról érkeznek. A méltányos közösségi kereskedelmi programnak köszönhetően több mint 300 000 ember életére és közösségére van a TBS pozitív hatással minden évben.

Vineyard Peach Range_.jpg

Barackos tusfürdő

Élvezd ki az azonnali jókedvre derítő barackos illatot, ahogy felhabosítod a szappanmentes, nem szárító tusfürdőt.

Barackos testradír
Radírozásra fel! Ez az őrölt barackmagot tartalmazó, gyengéd radír bársonyos bőrt hagy maga után, enyhe barack illattal.

Barackos testvaj
Használd az egész testeden 24 órán át tartó hidratálásért és pihe-puha bőrért.

Barackos testápoló
Ez a könnyű testápoló azonnal beszívódik. Használd minden nap a puha, illatos bőrért!

Barackos testpermet
A szőlőskerti barack sorozat legújabb formája. Fújd ezt az enyhén illatosított permetet az egész testedre, és élvezd, ahogy a gyengéd illat egész nap körbevesz.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása